Tidligere ledere

Portræt af William Butterworth

William Butterworth

Direktør

1907-1928

Formand

1928-1936

Svigersønnen Charles Deere, William Butterworth, giftede sig med Deers datter Katherine i 1892 og kom til Deere & Company som assisterende køber samme år. Ohio-fødte Butterworth var skarpsindig og veluddannet, kandidat fra Lehigh University med en juridisk grad fra National University Law School i Washington.

I 1897 blev Butterworth valgt som kasserer i Deere & Company. Med Charles Deers død ti år senere blev han forfremmet til rollen som direktør. Dette var ikke overraskende, idet Butterworth uformelt blev betragtet som Deers næstkommandør. Han skulle forblive virksomhedens direktør i 21 år.

Under sit virke førte Butterworth virksomheden gennem mange ændringer. I 1910 lancerede Deers bestyrelse en større omorganisering, der samlede 11 fabrikker og 25 salgsorganisationer fra hele USA og Canada til en konsolideret enhed. I 1912 var det moderne Deere & Company opstået.

Virksomhedens produktlinje fortsatte med at vokse under Butterworths ledelse. Deere kom ind på markedet for mejetærskere i 1912 og købte Waterloo Benzoline Engine Company i 1918. Med sidstnævnte erhvervelse har Deere fået ret til at fremstille og sælge den populære to-cylindrede Waterloo Boy traktor -- virksomhedens første produkt på traktormarkedet.

Medarbejderne havde også fordele, mens Butterworth ledede virksomheden. I 1907, kort efter Charles Deers død, blev der skabt et nyt, ikke-bidragspligtigt pensionssystem for medarbejdere, der gik på pension efter 20 eller flere års tjeneste. Pensionssystemet og et partnersygesikrings- og handicapprogram, men ikke det første i Amerika, var bestemt pionerindsats fra Deeres side.

Da han gik på pension i 1928, blev Butterworth Deers første bestyrelsesformand. I 1927 blev han valgt som formand for det amerikanske handelskammer. Han blev genvalgt til denne position tre gange før sin død i 1936.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdens førende inden for avancerede produkter og serviceydelser til landbruget og har som målsætning at skabe succes for kunder, hvis arbejde er tilknyttet bearbejdning af jorden – de, som dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens voldsomt stigende behov for fødevarer, brændstof, byggeri og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere leveret innovative produkter af høj kvalitet på et solidt fundament af integritet. Hvis du er interesseret i yderligere information er du velkommen til at besøg John Deere på vores hjemmeside www.JohnDeere.com.