John Deere Teknologi og innovation

Se fremtiden

John Deere-teknologi

Hos John Deere innoverer på vores kunders vegne for det vi lærer, er ikke et biprodukt af det vi gør. Det er det brændstof, der driver, hvad vi kan forbedre. Vores løsninger sætter vores kunder i stand til at opnå deres ambitioner, udføre deres jobs mere præcist og produktivt ved hjælp af avanceret teknologi, samt til træffe bedre beslutninger baseret på data.

En traktor, der sprøjter i marken

Præcisionslandbrugsteknologi

Vores præcisionslandbrugsprodukter forvandler robuste maskiner til intelligente partnere, der giver dig mere værdi, lige fra det mindste frø til den største plante. Vores brugervenlige, moderne teknologi arbejder for dig og ikke omvendt.

Landbrugsteknologi og
internetopkoblet support til landbrug >

En bulldozer kører med beton

Præcisionsbygningsteknologi

Robuste John Deere-maskiner til byggeri har også en solid portion intelligens. Vores produkter til præcisionslandbrug optimerer dine maskiner, øger din oppetid og skaber nytteværdi, uanset om du flytter jord, bygger infrastruktur eller asfalterer veje.

Bygninsteknologi og
internetopkoblet support til byggeri>

I skovbrugsudstyrets førerhus

Præcisionsskovbrugsteknologi

Arbejd hurtigere og smartere og øg nytteværdi med John Deere præcisionsskovbrugsteknologi. Vi kan hjælpe dig med at øge produktivitet og oppetid sænke de daglige driftsomkostninger ved hjælp af såvel maskinovervågning som vejledning fra sagkyndige teknologispecialister.

Skovbrugsteknologi og
internetopkoblet support til skovbrug >

Lee Redden står foran udstyr

Vi rendyrker innovation

Hos John Deere er hvert eneste store fremskridt drevet af en innovativ ånd, som er drivkraften bag vores passion for at drømme, designe og levere banebrydende produkter og løsninger, som giver livet fremdrift og holder vores verden kørende for de næste generationer.

Mød vores dygtige eksperter og
opbyg en karriere med John Deere >