En collage af forskellige marker fotograferet ovenfra med en John Deere-traktor på højre side

John Deere-teknologi
og innovation

Hos John Deere innoverer vi på vores kunders vegne, fordi det vi lærer, ikke et biprodukt af det, vi gør. Det er det, der motiverer os til det, vi kan forbedre. Vores løsninger sætter kunderne i stand til at leve op til deres ambitioner, udføre deres arbejde mere præcist og produktivt ved hjælp af avanceret teknologi, samt til træffe bedre beslutninger baseret på data.

Vi rendyrker innovation Mød vores Fellows Award-vindere

Hos John Deere er vores Fellows Award vores måde at anerkende og hylde vores innovative tænkere, ledere og aktører, som styrer os ind i fremtiden og, udfra et højere fælles formål, gør det muligt at gøre fremskridt i livet.

Mød vores førende eksperter
 • Kurt Chipperfield

  Kurt Chipperfield

  Kurts tilgang til udvidelse af VR's implementering for ejere af mindre virksomheder gavner både kunder og kolleger.

 • Clayton Janasek

  Clayton Janasek

  Claytons evne til at omdanne simulationsresultater til praktiske, brugbare anvendelser styrker kundernes tillid og loyalitet.

 • Rich Humpal

  Rich Humpal

  Rich har taget et vigtigt produktsortiment og gjort det til en bæredygtig løsning, der gør kunderne mere effektive og rentable.

 • Lara Baugh

  Lara Baugh

  Lara beskytter virksomheden mod eksponering for risiko, hvilket giver John Deere mulighed for at blive mere innovativ og aggressiv.

 • Kent Wanner

  Kent Wanner

  Kent hjælper med at overgå udviklingen af elektrificeringen, ofte ved at bygge bro mellem dieselkraft og fremtiden.

 • Georg Kormann stående ved en robotarm.

  Integrerede løsninger

  Dr. Georg Kormann, ledende ingeniør inden for hø og foder, avanceret teknik og teknisk integration, forstår, hvad kunderne ønsker, forventer og endda forlanger.