Supportfunktioner

Supportfunktioner

Vi holder hjulene i gang

Vi sidder i hjertet af hele systemet og sikrer at det hele fungerer. Personaleafdelingen tager sig af alle medarbejderrelaterede sager, vores juridiske afdeling holder os inden for lovgivningen i alt hvad vi foretager os, vores økonomiafdeling holder styr på finanserne og vores IT-team holder vores infrastruktur i topform.

Læs mere om vores forskellige afdelinger herunder

Udvid alleSkjul alle

Personaleressourcer

HR-afdelingen udlever et miljø af inklusion, integritet og respekt. Vi er helt nede på jorden og nyder at arbejde i et internationalt orienteret team. Vores team leverer personprocesser, programmer og serviceydelser i næsten alle europæiske lande.

Se de forskellige områder inden for personale som:

– Aflønning & Fordele
– HR-funktioner
– Personengagement
– Talentsøgning
– Talent- og lederudvikling

Juridisk

I vores afdeling leverer vi juridisk service for selskaberne i Europa, CIS inklusive Rusland, Middelhavsområdet i Afrika og Mellemøsten. Du kan forvente afvekslende opgaver i et internationalt miljø. Vi rådgiver internationale funktionsområder fra salgsorganisationer til fabrikker i deres varierende aktiviteter.

Vi er et energisk, internationalt og stærkt engageret team der arbejder tæt sammen med hver del af selskabet.

Se de forskellige områder inden for jura som:

– Administration
– konkurrencelovgivning
– Selskabsfinanser og skattevejledning
– Beskyttelse af personlige oplysninger
– Etik/Overholdelse af regler
– Generel handelslovgivning
– Intellektuel ejendomsret

Finans og regnskab

I vores økonomiske afdeling kan du forvente et internationalt team med global tilstedeværelse i et effektivt samarbejdende netværk med brug af benchmark processer og systemer (f.eks. SAP ERP) til at understøtte vores forretningsmål. Vores teams arbejder i et innovativt miljø hvor nye ideer (f.eks. kunstig intelligens) og løbende procesforbedringer er værdsat og fremmet.

Vi leverer bedste løsninger og muligheder for vores ansatte med højt engagement, kreativt tænkende med enestående finansiel ekspertise.

Se de forskellige områder inden for økonomi & regnskab som:

– Revision
– Forretnings- & finansiel analyse
– Styring
– Omkostningsberegning
– Lønninger
– Skat

Informationsteknologi

Formålet med John Deere’s globale IT afdeling er at levere den tekniske infrastruktur og arkitektur der tillader os at gøre hvad vi skal for forbedring af landbrugssektoren. Vi implementerer og understøtter softwareapplikationer der benytter effektiv metodik og understøtter globalt definerede sikkerhedskoncepter for behandling, udveksling og lagring af data. John Deere IT-afdeling er en global organisation, med stærkt engagerede medarbejdere, der samarbejder tæt med forretningspartnere og globale IT-teams.

Se de forskellige områder inden for informationsteknologi som:

– Infrastrukturel analyse
– Integration
– Support