Pressemeddelelser   17 februar 2021

John Deere Machine Sync udvides

Traktorer og finsnittere tager føringen

MANNHEIM, TYSKLAND (17. februar 2021) – John Deere Machine Sync gør det muligt at udveksle data mellem maskiner, der kører, og førerne af mejetærskere kan dermed styre en traktor og en anhænger sammen med finsnitteren. Dette unikke system fås nu også til finsnittere og traktorer, så du kan tage styringen i forbindelse med tøming af afgrøder.

John Deere Machine Sync blev introduceret i 2012, og John Deere er den dag i dag den eneste leverandør af et integreret system. Teknologien er særligt nyttig i forbindelse med arbejde i mørke og lange arbejdsdage. Synkroniseringen, som er baseret på GNSS (Global Navigation Satellite System), giver føreren af mejetærskeren mulighed for at styre traktor og vognens hastighed og kørselsretning i forhold til mejetærskeren. John Deere Machine Sync øger dermed både sikkerheden og brugervenligheden i forbindelse med høstarbejdet. Systemet minimerer også spild i forbindelse med aftømning og medvirker til at forhindre skader på både maskiner og afgrøder selv ved høje hastigheder.

Teknologien kan ikke alene anvendes i mejetærskere, men i alle høstprocesser, hvor afgrøder løbende læsses over på vogne. John Deere tilbyder derfor nu også John Deere Machine Sync til finsnittere og traktorer. Det er særligt kunder, der arbejder med bugserede elevatormaskiner i forbindelse med kartoffel-, gulerodsog grøntsagshøst, der kan drage fordel af denne højteknologiske løsning. Systemet gør også såningen markant lettere og mere effektiv for grøntsagsdyrkere.

For at kunne bruge John Deere Machine Sync skal du have installeret JDLinktelematik, en StarFire satellitantenne og en Gen. 4 Premium skærm med automatik aktivering. Vi anbefaler, at disse komponenter monteres fra fabrikken, når du bestiller en ny traktor og/eller selvkørende maskine, men det er også muligt at eftermontere dem, hvis du ønsker dette i stedet. Kontakt din lokale John Deereforhandler for at få flere oplysninger.