Pressemeddelelser   20 juni 2022

Nu er nemmere at benytte AutoTrac™ til blandede flåder

AutoTrac™ TIM aktivering

AutoTrac™ TIM aktivering

Walldorf, 1. juni 2022 – Landmænd og maskinstationer, der arbejder med traktorflåder sammensat af flere mærker, kan nu benytte John Deeres AutoTracTM TIM (Traktor-Redskab styring) aktivering til Gen4 Universal skærme. Det betyder, at det gennemtestede styringssystem AutoTracTM kan benyttes på alle traktorer, der er kompatible med AEF-certificeret (Agricultural Electronics Foundation) TIM styring. Aktuelle, kendte løsninger til maskinstyring af flåder bestående af forskellige mærker er AutoTracTM Universal 300 og Reichhardt GREENFIT. Den nye AutoTracTM TIM er en supplerende mulighed, som er fuldt integreret. Vigtige fordele er, at der ikke kræves hverken ekstra rat eller styreenheder.

Det er en enkel løsning til landmænd og maskinstationer med blandede flåder, som ønsker at arbejde med et universelt styringssystem. For at kunne arbejde med AutoTracTM TIM skal de have en AEF-certificeret Gen4 Universalskærm (4240 eller 4640) med AutoTracTM aktivering og en StarFireTM 6000 eller 7000 antenne.

Flere og flere producenter forbereder deres traktorer til AEF TIM grænsefladen. John Deere åbner sit styringssystem for traktorer fra andre producenter via ISOBUS, som er AEF TIM styringscertificeret. Oplysninger om maskinkompatibilitet i forhold til John Deere AutoTracTM TIM kan findes her: AEF Database.

Når man anvender AutoTracTM TIM, kan systemet suppleres som følger: Hvis maskinen (uanset mærke) er udstyret med et JDLinkTM modem, kan man trådløst og gratis udveksle data med John Deere Operations CenterTM. Det muliggør opsætning af arbejdsgange samt planlægning, overvågning og analyse af disse via en enkel onlineportal. Det gør også, at kunderne kan benytte funktioner til præcisionslandbrug som f.eks. at oprette tildelingskort. Disse kan herefter sendes direkte til traktorerne i marken ved hjælp af John Deere AutoSetup.

Med AutoTracTM TIM aktivering demonstrerer John Deere, at det stadig er vigtigt at være åben over for andre producenter. På den måde gør firmaet det nemt, ikke mindst for kunder med blandede flåder, at benytte John Deeres løsninger til landbruget.