Pressemeddelelser   7 marts 2022

John Deere forlænger levetiden på ældre maskiner

John Deere forlænger levetiden på ældre maskiner

John Deere forlænger levetiden på ældre maskiner

Walldorf, 7. marts 2022 – Mange landbrug er afhængige af ældre maskiner, som stadig fungerer godt, men bare ikke længere er de nyeste modeller. Her er regelmæssig vedligeholdelse vigtig for at sikre en høj ydeevne og lave driftsomkostninger. Og det er præcis med henblik på disse maskiner, at John Deere har udvidet sit eftersynsprogram og nu præsenterer Expert Check 7+ samt et nyt brand i reservedelsprogrammet.

Expert Check 7+ svarer til det eksisterende Expert Check eftersynsprogram og tilbyder et omfattende eftersyn bestående af 140 eftersynspunkter specifikt til maskiner, der er ældre end 7 år. Ved hjælp af denne tjekliste kan forhandlere udføre en detaljeret teknisk diagnose på en lang række modeller. Expert Check 7+ kan ikke alene bruges til ældre John Deere traktorer fra 6-, 7- og 8-serien, men dækker også selvkørende sprøjter, rundballepressere og C-, W- og T-serie mejetærskere.

John Deere præsenterer også et nyt brand inden for reservedele, nemlig "Alternatives by John Deere". Dette brand udvider det nuværende sortiment af John Deere originaldele og Reman ombytterdele. "Alternatives by John Deere" er specielt udviklet til ældre maskiner, som bruges mindre og derfor er udsat for mindre slid.

Med disse ændringer har John Deere tilpasset reservedele og serviceprogrammet specifikt til brugen af og alderen på maskinerne. Alle reservedele gennemgår en certificeringsproces hos John Deere, så kvaliteten kan garanteres, og det sikres, at alle dele passer optimalt til maskinen.