Pressemeddelelser   1 april 2022

John Deere udvider sit partnerskab med Kramp i Europa

John Deere udvider sit partnerskab med Kramp i Europa

Walldorf, 1. april 2022 – Efter en succesfuld lancering med Kramp i Tyskland, Spanien, Frankrig og Polen har John Deere udvidet samarbejdsaftalen til Danmark, Sverige og Rumænien.

Kramp er fortsat en af de største europæiske grossister inden for reservedele og tilbehør til landbruget. Deere har et stærkt omdømme inden for kunde- og produktsupport og leverer originale John Deere reservedele af høj kvalitet samt servicerer hele det omfattende sortiment af maskiner. Partnerskabet har i sin første fase vist sig at være til fordel for såvel kunder som forhandlere.

John Deere og Kramp deler samme værdisæt, som sætter kvaliteten og kundeservicen øverst. Paul Leathem, Director of After Market and Customer Solutions i Europa, fortæller: "At levere en helt særlig kundeoplevelse gennem produkternes fulde levetid er af største betydning. Begge virksomheder bestræber sig på at efterleve disse værdier, og ved at udvide vores partnerskab med Kramp på disse nye markeder kan vi tilbyde vores forhandlere og kunder et udbud af reservedele, som dækker endnu mere end vores eget omfattende sortiment af originale dele."

Med samarbejdet udvider John Deere sit sortiment af reservedele samt tilgængeligheden på det europæiske marked. Ud over det eksisterende sortiment af originale, renoverede dele og Alternatives by John Deere, som allerede er tilgængelige for John Deeres salgspartnere og partnervirksomheder, får alle forhandlere i Danmark, Sverige og Rumænien nu også adgang til det omfattende sortiment af reservedele fra Kramp. Sortimentet fra Kramp dækker skovbrug, havebrug, detailhandlen, værksteder og maskinreservedele. Alle reservedele kan bestilles på en moderne online platform. Avanceret logistik sikrer hurtig levering.