Pressemeddelelse   Marts 15, 2024

John Deere præsenterer ny 5M-traktor

tractors 5m

Walldorf, 15. marts 2024 - Den nye John Deere 5M har fået nye transmissioner og AutoTracTM-funktioner indbygget i instrumentbrættet og er en alsidig maskine i marken, på gården og på landevejen. John Deere har desuden tilføjet 5130M til sortimentet – med en maksimal effekt på op til 135 hk giver det større bredde til maskinerne i de største effektklasser.

De nye transmissionsmuligheder PowrQuadTM PLUS og Powr8TM giver løsningen på en lang række opgaver. Med denne teknologi får føreren en konstant trækkraft med nemme gearskift indenfor den valgte gruppe. Derudover erstatter en knap på håndtaget det manuelle gearskifte, når der skal skiftes i den valgte gruppe. Takket være EcoShift-funktionen reducerer 5M-traktoren motoromdrejningerne, hvilket sparer brændstof, samtidig med at man stadig kan klare transportopgaver med op til 40 km/t.

Integrationen af AutoTracTM i instrumentbrættet – en egenskab som 6M-seriens ejere allerede har i hjørnestolpeskærmen – sikrer præcision og effektivitet, fordi overlap ved arbejde på marker og græsmarker reduceres. Styresystemet holder traktoren på sporet, når der arbejdes i lige spor på marken. Det er altid muligt at opgradere til mere sofistikerede styrefunktioner med en G5 Universal-skærm.

Med sin kompakte venderadius på 4,1 m er John Deere 5M-serien meget nem at manøvrere med, hvilket gør den velegnet til forskellige opgaver som arbejde på gården eller fodring af dyr på steder med lidt plads. Den lave motorhjelm og det store tagvindue giver føreren et fremragende udsyn, ikke mindst når der arbejdes med frontlæsser. Den nye 5M-serie leveres med det forudseende analyseværktøj Expert Alerts, som forudser nødvendige behov for vedligeholdelse, hvilket øger den driftsmæssige pålidelighed og reducerer uventet nedetid.