Lave forretninger med os

Tilpasning af din forretning med brandet John Deere er en god forretning. Det er et af de mest anerkendte og betroede brand-navne i store dele af verden, især i lande, der har rod i produktionslandbrug. Det er en sikker indsats, at vores navn – og den værdi, det kan give til din forretning, – er det, der førte dig til vores hjemmeside.

Men kig dybere. Ud over at finde relationer, der leverer stærke økonomiske resultater, søger vi også relationer, der kan gøre en forskel. Vores formål lyder: Forpligtet over for de, der har tilknytning til jordbrug. Det er forretning, og forhold, der gør, at næsten alle vores leverandører, forhandlere og licenstagere føler sig godt tilpas.

Naturligvis er John Deere meget selektiv ved valg af vores leverandører, forhandlere og licenstagere. Det skal være en rigtig god match for os begge. Vi skal begge være passet sammen bag John Deere kerneværdier: integritet, kvalitet, engagement og innovation. Hvis dette er din måde at definere din virksomhed på – din arbejdsetik – så er du også i stand til at drage fordel sammen med os som forhandler, leverandør eller producent af et John Deere-licenseret produkt.