Tamra A. Erwin

Valgt til Deere & Selskabets bestyrelse, 2020
Executive Vice President og CEO for koncernen, Verizon Business Group

oplyses senere

Tamra A. Erwin er Executive Vice President og CEO for koncernen Verizon Business Group, en division af Verizon Communications, Inc. Erwins gruppe leverer service og produkter til forretnings-og regeringskunder rundt om i verden og har en omsætning på mere end 30.000.000.000 USD.

Erwin, der kommer fra Seattle, Washington, tiltrådte Verizon i slutningen af 1980'erne som kundeservicerepræsentant. I de efterfølgende år, inkluderede hendes stillinger Chief Marketing Officer og Executive Vice President for Wireless Operations.

Erwin sidder endvidere i Verizon Foundation-bestyrelsen og Paley Media Center-bestyrelsen.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden og de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på virksomhedens globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.