Biografi

Marc A. Howze

Marc A. Howze

Senior underdirektør og
CAO

Deere & Company

Marc A. Howze er senior underdirektør og CAO, Deere & Company, en position han blev udnævnt til i november 2016. I denne rolle har han ansvaret for virksomhedens primære administrative aktiviteter, herunder human ressources, arbejdsrelationer, offentlige anliggender, kommunikation, brand-management og sikkerhed.

Howze kom til Deere & Company i 2001 som advokat. Han fungerede senere som senioradvokat, seniorrådgiver og manager, forretningsudvikling, afdelingen Consumer Equipment. Howze blev valgt til virksomhedssekretær og rådgiver, Deere & Company, i 2006. I 2008 blev Howze tilknyttet Deers jordbrugsmarketinggruppe som manager for marketingsintegration. I 2009 blev han udnævnt til fabrikschef, John Deere Turf Care, Fuquay-Varina, North Carolina, og blev senere global direktør, Cotton Harvesting Product Line. Umiddelbart før hans nuværende position var han underdirektør, Global Human Resources and Employee Communications, med start i oktober 2012.

Før han kom til John Deere tjente Howze i den amerikansk hær som artilleriofficer og i forskellige kapaciteter som dommerfuldmægtig.

Med rødder i Detroit, Michigan, fik Howze en bachelorgrad fra University of Michigan-Dearborn, en juris doktorgrad fra University of Michigan Law School og en MBA fra Fuqua School of Business ved Duke University. Han er medlem af Illinois og Michigan Bar Association, Executive Leadership Council og med i bestyrelsen for Thurgood Marshall College Fund.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.