Marc A. Howze

Senior Vice President og Chief Administrative Officer
Deere & Company

Marc Howze

Marc A. Howze er Senior Vice President og Chief Administrative Officer hos Deere & Company, en stilling han blev udnævnt til i november 2016. I denne rolle har han ansvaret for virksomhedens vigtigste administrative aktiviteter, herunder Human Ressources, arbejdsforhold, kommunikation, brand-management og sikkerhed. I januar 2019 overtog Howze yderligere ansvar for forsyningsstyring, logistik og reservedelsydelser.

Howze kom til Deere & Company i 2001 som advokat. Han fungerede senere som senioradvokat, seniorrådgiver og chef for afdelingerne for Business Development og Consumer Equipment. Howze blev valgt til Corporate Secretary og Associate General Counsel i Deere & Company i 2006. I 2008 blev Howze tilknyttet Agricultural Marketing Group hos Deere som Marketing Integration Manager. I 2009 blev han udnævnt til fabrikschef for John Deere Turf Care, Fuquay-Varina, North Carolina og blev senere Global Director for Cotton Harvesting Product Line. Umiddelbart før hans nuværende stilling var han Vice President hos, Global Human Resources and Employee Communications, med start i oktober 2012.

Før han kom til John Deere tjente Howze i den amerikansk hær som artilleriofficer og i forskellige kapaciteter som dommerfuldmægtig.

Med rødder i Detroit, Michigan, fik Howze en bachelorgrad fra University of Michigan-Dearborn, en juris doktorgrad fra University of Michigan Law School og en MBA fra Fuqua School of Business ved Duke University. Han er medlem af Illinois og Michigan Bar Associations og medlem af bestyrelserne for Executive Leadership Council Human Resources Policy Association og Thurgood Marshall College Fund. I 2018 blev Howze valgt ind i bestyrelsen for Nationwide Mutual Insurance Company.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.