Dipak C. Jain

Udnævnt til medlem af Deere & Companys bestyrelse, 2002
præsident (europæisk)
China Europe International Business School

Dipak Jain

Dipak Jain er direktør (europæisk) for China Europe International Business School, en stilling han har bestridt siden november 2018. Før han blev en del af CEIBS i 2017 var han direktør i Sasin Graduate Institute of Business Administration fra august 2014 til november 2017 og ledende professor i marketing på INSEADs internationale handelshøjskole fra marts 2013 til august 2014. Jain virkede som dekan for INSEAD fra maj 2011 til marts 2013 og dekan på Kellogg School of Management fra 2001 til 2009. Han tiltrådte som lektor på Kellogg School of Managements fakultet i 1986 og blev vicedekan i 1996. I 1994 blev han udnævnt til skolens Sandy og Morton Goldman professor i iværksætterstudier og professor i marketing.

Udover at undervise på Kellogg har Jain fungeret som gæsteprofessor i marketing på Sasin Graduate Institute of Business Administration, Chulalongkorn University, Thailand, siden 1989 og på Nijenrode University, Holland Business School, Holland, siden 1995. Han virker også som gæsteprofessor i marketing på Indian School of Business, Hyderabad, Indien.

Udover at virke som bestyrelsesmedlem hos Deere & Company er Jain medlem af bestyrelsen for Northern Trust Corporation, Reliance Industries Limited, Indien og Global Logistics Properties Limited, Singapore.

Jain fik en bachelorgrad i statistik og en mastergrad i matematisk statistik fra Guwahati University, Indien. Han fik en mastergrad i ledelsesvidenskab og en doktorgrad i marketing fra University of Texas i Dallas.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden og de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på virksomhedens globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.