Biografi

Dipak C. Jain

Dipak C. Jain

Direktør
Sasin Graduate Institute of Business Administration
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2002

Dipak Jain er direktør for Sasin Graduate Institute of Business Administration, en position han har haft siden august 2014. Forud for denne position fungerede han som docerende professor i marketing på International Business School INSEAD fra marts 2013 til august 2014. Jain virkede som dekan for INSEAD fra maj 2011 til marts 2013 og dekan på Kellogg School of Management fra 2001 til 2009. Han kom til i Kellogg School of Management fakultetet i 1986 som lektor og blev en associeret dekan i 1996. I 1994 blev han udnævnt til skolens Sandy og Morton Goldman professor i iværksætterstudier og professor i marketing.

Udover at undervise på Kellogg har Jain fungeret som gæsteprofessor i marketing på Sasin Graduate Institute of Business Administration, Chulalongkorn University, Thailand, siden 1989 og på Nijenrode University, Holland Business School, Holland siden 1995. Han virker også som gæsteprofessor i marketing på Indian School of Business, Hyderabad, Indien.

Udover at virke som direktør for Deere & Company, er Jain medlem af bestyrelsen for Northern Trust Corporation, Reliance Industries Limited, Indien og Global Logistics Properties Limited, Singapore.

Jain fik en bachelorgrad i statistik og en magister i matematisk statistik fra Guwahati University, Indien. Han fik en mastergrad i Management Science og en doktorgrad i Marketing fra University of Texas i Dallas.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.