Biografi

Mary K. W. Jones

Mary K. W. Jones

Senior underdirektør og
hovedrådgiver

Deere & Company

Mary K. W. Jones er senior underdirektør og rådgiver, Deere & Company, en position hun har haft siden januar 2013. Jones er virksomhedens CLO og har ledelsesansvar for de juridiske afdelinger og patentafdelingerne og Deere & Companys Center for Global Business Conduct.

Jones kom til Deere & Company i 1997 som advokat. Hun fungerede i Global Law Services i mere end 10 år i roller som seniorrådgiver, assisterende rådgiver og associeret rådgiver. I marts 2008 blev hun udnævnt til virksomhedssekretær og associeret rådgiver I oktober 2008 kom Jones til Corporate Human Resources-organisationen som direktør, regionale human resources og shared services. Forud for sin nuværende stilling blev hun udnævnt til underdirektør, Global Human Resources i marts 2010.

Jones tog sin bachelorgrad fra Truman State University. Hun modtog sin juris doktorgrad med høj udmærkelse fra University of Iowa College of Law, hvor hun var medlem af redaktionsbestyrelsen i Iowa Law Review.

Jones er medlem af Illinois og Iowa Bar Associations. Hun er medlem og tidligere forkvinde for Corporate Law Departments Section Council i Illinois State Bar Association og medlem af American Law Institute og Association of General Counsel. Jones er også med i bestyrelsen i March of Dimes Mississippi Valley Division, YMCA Camp Abe Lincoln i Blue Grass, Iowa og Arrowhead Youth and Family Services i Coal Valley, Illinois.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.