Mary K. W. Jones

Senior vicedirektør, juridisk afdeling og Worldwide Public Affairs
Deere  &  Company

Mary Jones

Mary K. W. Jones er seniorunderdirektør for juridisk afdeling og public affairs i Deere & Company, en stilling hun har bestridt side januar 2019. Jones er virksomhedens juridiske chef og har ledelsesansvar for den globale juridiske afdeling og patentafdelingen og virksomhedens forretningsførelse og public affairs funktioner.

Jones kom til Deere & Company i 1997 som jurist. Hun fungerede i Global Law Services i mere end 10 år i roller som ledende juridisk chef, assisterende juridisk chef og souschef for juridisk afdeling. I marts 2008 blev hun udnævnt til virksomhedssekretær og souschef for juridisk afdeling. I oktober 2008 kom Jones til Corporate Human Resources-organisationen som direktør for Regional Human Resources og Shared Services. Hun blev udnævnt til underdirektør for Global Human Resources i marts 2010. Forud for hendes nuværende stilling blev hun udnævnt til seniorunderdirektør og juridisk chef i januar 2013.

Jones modtog sin bachelorgrad fra Truman State University. Hun modtog sin juris doktorgrad med høj udmærkelse fra University of Iowa College of Law, hvor hun var medlem af Iowa Law Reviews redaktionsbestyrelse.

Jones er medlem af Illinois og Iowa Bar Associations. Hun er medlem og tidligere forkvinde for Corporate Law Departments Section Council i Illinois State Bar Association og medlem af American Law Institute og Association of General Counsel. Jones sidder også i bestyrelsen for HNI Corporation. Hun er næstformand for bestyrelsen i Scott County Family YMCA og sidder i bestyrelsen for Iowa Law School Foundation, samt i March of Dimes i Mississippi Valley-divisionen.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden og de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på virksomhedens globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.