John C. May

Direktør, driftsdirektør
Deere & Company

John May

John C. May er direktør og driftsdirektør, en stilling han har bestridt siden april 2019. May er ansvarlig for at lede indsatsen for optimering af Deere & Companys virksomhedsprocesser.

Før han overtog denne rolle var May direktør for Worldwide Agriculture & Turf Divison med ansvar for Nord-, Central- og Sydamerika og Australien, Global Harvesting, Turf & Utility Platforms og Intelligent Solutions Group. Tidligere har han været virksomhedens teknologichef og direktør for landbrugsløsninger. Ydermere har May erfaring fra Deere's Worldwide Construction & Forestry Division, hvor han har været fabrikschef ved John Deere Dubuque Works. Han har også fungeret som underdirektør for Global Turf & Utility Platform og administrerende direktør for Kina-aktiviteterne for Deere i en periode med betydelig vækst i virksomhedens kinesiske forretninger. May blev en del af direktionsteamet i 2012, og han begyndte sin karriere hos John Deere i 1997.

Før han kom til John Deere var May ledelsesrådgiver hos KPMG Peat Marwick.

May har en Bachelor of Science fra University of New Hampshire og har gennemført en MBA på University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.