John C. May

Administrerende direktør
Deere & Company

John May

John C. May er administrerende direktør, en stilling han har bestridt siden november 2019. Han ansvarlig for at lede Deere & Companys bestræbelser for at forøge ydeevnen for så vidt angår finanser og drift i alle forretningsområder og regioner.

Før han fik sin nuværende stilling, var May direktør og vicedirektør, en stilling han påtog sig i april 2019. May var tidligere direktør for Worldwide Agriculture & Turf Division med ansvar for Nord-, Central- og Sydamerika og Australien, såvel som de de globale høst-, plæne- og afgrødeplejeplatformene og den intelligente løsningsgruppe. Har har tidligere været virksomhedens informationschef og direktør for landbrugsløsninger.

Ydermere har May erfaring fra Deere's Worldwide Construction & Forestry Division, hvor han har været fabrikschef ved John Deere Dubuque Works. Han har også fungeret som underdirektør for Global Turf & Utility Platform og administrerende direktør for Kina-aktiviteterne for Deere i en periode med betydelig vækst. May blev en del af virksomhedens direktionsteam i 2012.

Han kom til John Deere i 1997 efter at have arbejdet som ledelsesrådgiver ved KPMG Peat Marwick.

May har en bachelorgrad fra University of New Hampshire og har gennemført en MBA på University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden og de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på virksomhedens globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.