En John Deere traktor med larvefødder kører gennem en allerede høstet mark

Strategi og kerneværdier

   

For de, der kultiverer og dyrker jorden. For de, der omdanner og beriger jorden. For de, der bygger på jorden.

John Deere er engageret i din succes.

Dette engagement strækker sig globalt med fokus på seks nøgleområder – USA og Canada, Europa, Brasilien, Rusland, Indien og Kina. Og det er i disse områder, at mindst 75% af verdens fremtidige vækst vil forekomme. Og det er på grund af vores fortid, vores lidenskab og vores formål at hjælpe dig med at blive mere rentabel og produktiv, at John Deere har en unik position med hensyn til at være den foretrukne leverandør af udstyr.

   

Kvalitet & innovation

Kvalitet og innovation var afgørende for at skabe John Deeres arv og vil være afgørende for at udforme virksomhedens fremtid.

En 844K-II hjullæsser aflæsser sten og jord på arbejdspladsen

Vores virksomheder

John Deeres portefølje af virksomheder er varieret, men indbyrdes forbundne. To af vores virksomheder – landbrugs- og byggeudstyr – er i en fremragende position til at udnytte den globale vækst.

To yderligere virksomheder – turf- og skovningsudstyr – understøtter og forbedrer den verdensomspændende kanaludvikling. Og yderligere støttevirksomheder – financielle services, energisystemer, reservedelsservices og gruppen intelligente løsninger – styrker og differentierer vores udstyrsvirksomheder.

I baggrunden er der en sløret John Deere-medarbejder, der holder på et elektronisk bundkort, som er i fokus

Vore mål

Ved at være valgt partner for landbrugs-, turf-, skovbrugs- og byggeudstyr over hele verden kan vi nå vores mål om bæredygtig SVA (Shareholder Added Value > aktionær-tillægsværdi). Kontrollér forkortelse.

Ved ubønhørligt at forbedre vores produkter og vores forretningseffektivitet, opnår vi enestående driftsresultater.

Og ved at knytte medarbejder-, enheds- og afdelingsmål til John Deeres overordnede forretningsmæssige mål, vil vi kunne høste af kraften ved tilpasset, højtydende teamwork.

Få mere at vide om vores strategi på vores investorside.

Grundlagt i 1837 af John Deere, en smed og opfinder, er John Deere & Company vokset til at være en af verdens største og mest velansete virksomheder. Det var ikke et tilfælde. John Deere var fast besluttet på at bygge sin forretning op på med integritet, kvalitet, engagement og innovation som fundament. Disse værdier lever videre og trives i dag. De bestemmer, hvorledes vi arbejder, den kvalitet, vi tilbyder, og den uovertrufne behandling, man får som kunde, investor eller medarbejder.

En gruppe John Deere-medarbejdere iført beskyttelsesbriller bedømmer en udklipsholder

Hvordan vi arbejder

Vi arbejder hver dag på at opretholde vores grundlæggers kerneværdier. Integritet, kvalitet, engagement og innovation er ikke idealer, vi arbejder hen imod. Vi lever dem. Vi ånder dem. Disse værdier er den sande kerne af, hvordan vi arbejder og den er i hvert produkt, service og mulighed, vi tilbyder dig.

I tillæg til det forstår John Deere værdien af en forskellig arbejdsstyrke, forhandlerorganisation og et leverandørgrundlag. Vi er sandt at sige dedikeret til et rummeligt miljø, hvor mangfoldighed forstås og hilses velkommen. Det er en forpligtelse, vi ser delt med og blandt alle interessenter hos John Deere: fra medarbejdere over forhandlere til leverandører.

En mand med hat står ved siden af sin John Deere redskabstraktor

Hvor vi arbejder

Verden over. Hvor som helst folk arbejder på landet eller med jorden, er det her, du vil finde tilstedeværelsen af John Deere.

To mænd giver hånd foran et computerbord

Hvad du kan forvente?

Du kan forvente, at John Deere har stor etisk og streng efterlevelse af lovgivningen og det dybeste ønske om at udvikle og fremme retfærdighed i offentlige politikker og praksisser.

Og hvis du har et forhold til John Deere – som kunde, medarbejder, forhandler eller leverandør – kan du forvente, at Deere tilbyder et rummeligt miljø. Et, der vil byde på mangfoldighed.

En skovmaskine arbejder på stedet for at få et træ ned

Hvad vi tilbyder

Vores grundlægger var bedst kendt for sit arbejde med den første kommercielt succesrige plov. Og sådan er det i dag, at vi måske er bedst kendte for vores kvalitetsudstyr til landbrug og turf. Vi er rent faktisk verdens førende producent af landbrugsudstyr. Vi har også føringen verden over med konstruktion af skovningsudstyr. Vi er en vigtig kraft inden for byggeudstyr. Og John Deere Financial er en af de største virksomheder til finansiering af udstyr. Ikke dårligt af en opstartsvirksomhed, der havde til huse i en smedebutik.