En John Deere traktor kører gennem en allerede høstet mark

Centrale værdier

Verden og markedet er i forandring. Vores centrale værdier står fast.

Måden vi driver virksomhed på er afgørende for vores fortsatte succes. Måden er repræsenteret ved vores centrale værdier i form af integritet, kvalitet, engagement og innovation. Du mærker værdierne hos vores folk, produkter og processer. Du genkender dem i, hvordan vi udøver daglig forretning, hver dag, og i måden vi behandler medarbejdere, kunder, leverandører, forhandlere og andre interessenter på.

Vores centrale værdier definerer os. De forener os og adskiller os fra vores konkurrenter.

Vores engagement i disse centrale værdier står fast og vakler ikke.

To mænd, der står og taler sammen, mens de kigger på en computer med en John Deere græsslåmaskine i baggrunden.

Integritet

Integritet betyder at fortælle sandheden, holde ord og behandle andre i og uden for virksomheden med retfærdighed og respekt. Det demonstreres gennem ærlige relationer, beslutninger der tager hensyn til balancen mellem aktionærernes interesser og ubestridt engagement i etisk og juridisk adfærd. Integritet er en af vores mest værdsatte aktiver. Den går vi ikke på kompromis med.

En mand, der arbejder i en John Deere-fabrik.

Kvalitet

Kvalitet betyder at levere værdi til kunder, ansatte, aktionærer og andre. Kvalitet vises på mange måder — ved at sælge og bakke op om produkter og serviceydelser, som glæder vores kunder, etablere et arbejdsmiljø, hvori medarbejderne trives, at levere finansielle resultater, som møder investor-forventninger og vedligeholder sunde relationer til fordel for vores aktionærer.

En mand og en kvinde taler sammen foran en anlægsplads med John Deere-udstyr.

Engagement

Engagement betyder, at vi gør vores bedste for at imødese aktionærers forventninger forudsigeligt, konsekvent over tid. Vi anerkender, at vore kunder såvel som vore medarbejdere og investorer har mange muligheder for at vælge en virksomhed at være forbundet med. Vores mulighed for at yde service opfatter vi som et privilegium.

En mand står i et sort rum med hologrammer, der toner frem på scenen.

Innovation

Innovation betyder at opfinde, designe og udvikle banebrydende produkter og serviceydelser, der har høj appel på markedet og styrker kundernes præference for John Deere brandet. Innovation omfatter at anvende den nyeste teknologi til at etablere verdensklasses fremstillingsprocesser og bruge de mest avancerede værktøjer inden for informationsteknologi og anvendt praksis overalt i virksomheden.