Uovertruffent frontudstyr

Næste niveau af komfort og effektivitet

Du bliver nødt til at opleve denne traktoropstilling personligt. Oplev på første hånd den produktivitet, præcision og komfort, som disse maskiner til give til din bedrift. Ring til din forhandler nu, og få en bjergtagende testkørsel.

Find en forhandler

Tid til at opgradere til dokumenteret ydeevne!

Se den enestående præstation, som John Deere 6215R leverede i den seneste test*.

Få mere gjort med mindre brændstof!

/ektionskontrol stor

Sektionskontrol

Hvad forventer du af en tip top skærm? Hvis du drømmer om understøttelse af op til 255 sektioner og fuld ISOBUS AEF-certificering – fantastisk, vi har det. Og hvis du også synes, at variabel hastighedskontrol og telematik skal være standard på din traktor, så er det den rigtige maskine, du ser på. For avanceret præcisionsdyrkning, er der ingen vej uden om John Deere 6R, 7R og 8R seriernes traktorer.

Vil du have endnu mere komfort?

Vores store traktorer er fyldt med funktioner, der tilføjer det ekstra niveau af komfort og produktivitet, du er på udkig efter.

stor-traktor tid til at opgradere

Førerhusets størrelse

Hvis du føler, at du har begrænset plads, føler du dig begrænset. Da dit helbred og velbefindende er kritiske faktorer for produktiviteten, har vi lavet førerhuset i 6R serierne en del større. Det er nu 3,30 m³. Sikken en måde at starte sin arbejdsdag på.

massage-sæde-komfort

Sædekomfort

Læn dig tilbage, slap af, og lad op på lange arbejdsdage. Afslut din hverdag opfrisket i din 7R og 8R serie med funktioner, du aldrig vil undvære igen: Active Seat II med proaktiv sædebevægelseskompensation, massagefunktionalitet, 65° sædedrejning, 3 fodstøtter plus et 6.1 lydsystem og integreret køleskab.

udsyn-stort

Et bedre udsyn

Den hældende motorhjelm på de 6M korte rammemodeller forøger frontudsynet betragteligt. Det nærmeste punkt, du kan se, er nu kun 5 m foran dig. Suppleret af et 180° udsynsfelt giver 6M en stor udsynsopgradering.**

 

Lav selv sammenligningen­

Du bliver nødt til at opleve fordelene ved disse maskiner på første hånd. Kunder, der ejer traktorer fra konkurrerende mærker, har testet vores maskiner, se deres reaktion. Dan dig din egen mening i en live-demo og en testkørsel.

Følg med i vores Kundedagbog.

Oplev maskinerne i brug hos kunderne, nærstudér og hør mere om de enkelte maskinernes specielle features.

*Landbrugskammer Niedersachsen (Tyskland) Traktortest 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Interne udsynstests, der måler førerens udsynsperspektiv til fronten og over motorhjelmen indtil jordniveau, der måler afstand med start fra førers jordoverflade til det punkt, føreren kan se jordoverfladen. Målingerne er foretaget baseret på Sæde ISO reference, for John Deere modeller 6090M, 6100M, 6110M og 6120M.