Traktorer i 6R serien

Go smart, Do more

Vi bygger videre på den legendariske trækkraft, pålidelighed og komfort, som vi gav 6R-serien, med to nye og endnu smartere modeller. 6R 150 med lille ramme og 6R 185 med medium ramme afrunder sortimentet med fremragende intelligente automatiseringsfunktioner og enestående transportydelse. Hver 6R traktor er designet og udviklet til at være det mest alsidige, lette og kraftige bidrag til din flåde.

Klarer alt!

Se, hvordan 6R serien fusionerer kraft, ydelse og digital intelligens, der hjælper dig til at mestre alle udfordringer dit terræn, dit vejr eller driftsforhold byder dig. Uanset dit mål, vil en 6R få dig frem.

1-Click-Go – AutoSetup

Reducér den tid, der skal bruges på opsætning i marken, med op til 50 %. Opgaver, der er planlagt i Operations Center, vises automatisk på Gen4 displayet, når du kører ind på marken – kun ét klik til at bekræfte detaljerne, og du kan begynde at arbejde.

      

Gør mere, gør det bedre og gør det mere effektivt. Vi bygger 6R serien for at du kan nå dine mål.

Precision Ag

Precision Ag

I en 6R serie traktor er du klar til teknologien der forbinder maskiner og mennesker trådløst, leverer uovertruffen nøjagtighed og effektivitet, og leverer en indsigt der skaber en virkelig fordel.

Nr. 1 i transport

Nr. 1 i transport

Vores 6R 250 er ubesejret i DLG PowerMix Transport 2.0 testen, og Landbrugskammer Niedersachsen (Tyskland) bekræftede den ekstraordinære effektivitet hos 6R 215 i deres 2020 egen traktortest*.

Smartere frontlæssere

Smartere frontlæssere

Nem og hurtig at montere, er vores læssere pakket med intelligente detaljer – booster din produktivitet med Return-to-Position, forbedrer præcision med dynamisk vejning, og forebygger materialetab med elektronisk Level-to-Horizon.

Førerhus og styring

Førerhus og styring

Du yder dit bedste arbejde nogensinde i dette ekstra rummelige 3,33 m³ og lydsvage 71 dB(a) førerhus og det nye Corner Post Display. Styr effekten af 6R nemt med CommandPRO™ joystick og dets 11 konfigurerbare knapper.

Komfort

Komfort

Vær opmærksom og fasthold en afslappet fokus: TLS™ Plus ophænget til forakslen og HCS Plus ophænget til kabinen samarbejder, så du er sikret optimal køreglæde i marken og på vejen.

ComfortSmarter Hydraulik

Smartere hydraulik

Løft produktivitetsgrænsen: Smartere intelligent effektstyring med op til 40 ekstra hk til hydrauliske applikationer og op til seks hydraulikudtag (SCV'er) (bag) med op til 160 l/min hydraulisk flow for optimal produktivitet.

Læn dig tilbage og se de interessante videoer for at lære alt hvad du vil vide om 6R serien.

6R Broucher

Få den fulde historie

Dyk ned i detaljerne i, hvad der gør 6R-serien så god –, kast et blik på 6R-Serie produktbrochuren.

Frontlæsser

Frontlæsser

Overvejer du en læsser? Se hhvad vi har og find den rette for dig!

Precision Ag

Precision Ag

Lær mere om de mange applikationer og fordele ved John Deere precision ag technology

PowerGard

PowerGard

En PowerGard™ pakke til efterbehandling fordeler vedligeholdelsesomkostningerne.