Traktorer i 6R serien

Go smart, Do more

Vi bygger videre på den legendariske trækkraft, pålidelighed og komfort, som vi gav 6R-serien, med to nye og endnu smartere modeller. 6R 150 med lille ramme og 6R 185 med medium ramme afrunder sortimentet med fremragende intelligente automatiske funktioner og enestående transportydelse. Hver 6R traktor er designet og udviklet til at være det mest alsidige, lette og kraftige bidrag til din flåde.

6r-serie traktorer stor gul

MED 6R 250 SPARER DU FLERE PENGE PÅ BRÆNDSTOF

John Deeres 6R 250 har siden 2018 været den førende traktor i DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (transportapp)¹ – med 348 g/kWh diesel og 16 g/kWh DEF havde 6R 250 det laveste brændstofforbrug sammenlignet med alle konkurrenter, der er blevet testet indtil videre.¹

Landbrugskammeret i Nedre Sachsen (Tyskland) bekræftede desuden 6R 215's enestående effektivitet i deres traktortest i 2020³.

      

Gør mere, gør det bedre og gør det mere effektivt. Vi bygger 6R serien for at du kan nå dine mål.

Precision Ag

Precision Ag

I en 6R serie traktor er du klar til teknologien der forbinder maskiner og mennesker trådløst, leverer uovertruffen nøjagtighed og effektivitet, og leverer en indsigt der skaber en virkelig fordel.

Nr. 1 i transport

Nr. 1 i transport

Vores 6R 250 er ubesejret i DLG PowerMix Transport 2.0 testen, og Landbrugskammer Niedersachsen (Tyskland) bekræftede den ekstraordinære effektivitet hos 6R 215 i deres 2020 egen traktortest*.

Smartere frontlæssere

Smartere frontlæssere

Nem og hurtig at montere, er pakket med med intelligente detaljer – booster din produktivitet med Return-to-Position, forbedrer præcision med dynamisk vejning, og forebygger materialetab med elektronisk Level-to-Horizon.

Førerhus og styring

Førerhus og styring

Du yder dit bedste arbejde nogensinde i dette ekstra rummelige 3,33 m³ og lydsvage 71 dB(a) førerhus og den nye Corner Post skærm. Styr effekten af 6R nemt med CommandPRO™ joystick og dets 11 konfigurerbare knapper.

Komfort

Komfort

Vær opmærksom og fasthold en afslappet fokus: TLS™ Plus forakselaffjedring og HCS Plus ophænget til kabinen samarbejder, så du er sikret optimal køreglæde i marken og på vejen.

ComfortSmarter Hydraulik

Smartere hydraulik

Løft produktivitetsgrænsen: Smartere intelligent effektstyring med op til 40 ekstra hk til hydrauliske applikationer og op til seks hydraulikudtag (SCV'er) (bag) med op til 195 l/min hydraulisk flow for optimal produktivitet.

6R

Klarer alt!

Se, hvordan 6R serien fusionerer kraft, ydelse og digital intelligens, der hjælper dig til at mestre alle udfordringer på din mark, dit vejr eller driftsforhold byder dig. Uanset dit mål, vil en 6R få dig frem.

6R-serie traktorer AutoSetup

1-Click-Go – AutoSetup

Reducér den tid, der skal bruges på opsætning i marken, med op til 50 %. Opgaver, der er planlagt i Operations Center, vises automatisk på Gen4 displayet, når du kører ind på marken – kun ét klik til at bekræfte detaljerne, og du kan begynde at arbejde.

6R Broucher

Få den fulde historie

Dyk ned i detaljerne i, hvad der gør 6R-serien så god –, kast et blik på 6R-Serie produktbrochuren.

Frontlæsser

Frontlæsser

Overvejer du en læsser? Se hvad vi har og find den rette for dig!

Precision Ag

Precision Ag

Lær mere om de mange applikationer og fordele ved John Deere precision ag technology

PowerGard

PowerGard

En PowerGard™ servicepakker til efterbehandling fordeler vedligeholdelsesomkostningerne.

¹Professionelle testresultater, traktortest “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (Transport application); side 10 til 16: https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

² DLG-PowerMix-test nr. 7369; (www.dlg.org)

³ Landbrugskammer Niedersachsen (Tyskland), traktortest. “Ved sammenligning af standardtraktorer (ekskl. Unimog) havde John Deere det laveste dieselforbrug. [...] Til trods for det lave brændstofforbrug viste 6215R sig interessant nok også at have den hurtigste acceleration med to vogne”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de.

4 Profi-testresultater, traktortest “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0
(transportanvendelse), side 10-16, https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

5 Landbrugskammeret i Niedersachsen (Tyskland) – traktortest 2020. “Ved sammenligning af standardtraktorer (ekskl. Unimog) havde John Deere det laveste dieselforbrug. [...]
Til trods for det lave brændstofforbrug viste 6215R sig interessant nok også at have den hurtigste acceleration med to anhængere.”
Baseret på traktortesten 2020 udført af handelskammeret for landbrug i Niedersachsen (Tyskland), hvor 6215R John Deere AutoPowr™ blev sammenlignet med Claas Axion 830 CMATIC,
Deutz-Fahr 7250TTV, Fendt Vario 826, New Holland T7.270 AutoCommand og Unimog U427 (www.lwk-niedersachsen.de)