Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige
StarFire™-modtagere

StarFire™-antenne

StarFire™-satellitantenner er designet og fremstillet af os og bruger vores eget verdensomspændende netværk af referencestationer og tilbyder enestående signalpræcision

Intelligente skærme

Intelligente skærme

Vores intuitive berøringsfølsomme skærme er hjernen bag John Deere Precision Ag Technology. ISOBUS-kompatible skærme har enkle menuer og skærme, der kan tilpasses.

JDLink™-opkobling

JDLink™-opkobling

JDLink™ giver mulighed for tovejstilslutning til automatisk overførsel af afgrøde- og maskindata til John Deere Operations Center™ og til fjernovervågning i realtid.

Nemt integreret

Nemt integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, selv hvis din maskine ikke er grøn og gul kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Brugervenlig

Brugervenlig

Alle komponenter og al software er fremstillet af os. Komponenterne, der er udviklet af landmænd til landmænd, er brugervenlige og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data opbevares sikkert i John Deere Operations CenterTM for at foretage detaljeret analyse af maskinens effektivitet, udbytte og meget mere med henblik på at understøtte din indtjening.

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.

Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som gør det muligt at administrere individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.