Premium Used

Premium Used

Søger du brugte John Deere maskiner med et lavt antal driftstimer til en god pris?

Mærkning

Maskiner du kan stole på

Når du køber John Deere "Premium Used" kan du være sikker på, at alle maskiner har gennemgået en omfattende 180-plus punkters kontrol. For yderligere fred i sjælen kan du også snakke med din forhandler om en vedligeholdelsespakke og en FarmSight Services servicepakke.

Din fordel

 

Kontrolleret kvalitet

Din forhandler har adgang til et stort udvalg af “Premium Used” John Deere maskiner til dig. Du kan stole på, at hver maskine er inspiceret og er i “perfekt” eller “god” stand, ren og vel-vedligeholdt, fuldt funktionsdygtig, og at det første salg ligger mindre end 7 år tilbage. Inspektionen skal være udført inden for de seneste 3 måneder eller 100 driftstimer inden salget.

Traktorer og selvkørende sprøjter vil have maks. 6500 motortimer, mejetærskere og selvkørende finsnittere maks. 3000 cylindertimer.


Premium Used dækning

Alle John Deere Premium Used maskiner leveres med en min. 3-måneders omfattende dækning, der leveres af din forhandler.


Oversigt over komponenter, der er dækket


Find din Premium Used maskine nu

Hvis du leder efter en god handel med en Premium Used maskine, er din forhandler det bedste valg. Han har maskiner med lavt antal driftstimer og inspiceret, med Premium Used dækning og John Deere Financial finansiering. Hvis din forhandler ikke har den maskine du søger på lager, kan han finde den på det europæiske netværk af John Deere forhandlere.