Expert Check

Expert Check – Maksimal ydeevne

Længere driftstid, maksimal ydeevne og færre omkostninger for alle maskintyper. John Deere Expert Check hjælper dig med at få dine maskiner klar til sæsonen.

Undgå reparationer

Undgå reparationer

Kontrol i tide kan spare mange penge. Efter en travl sæson skal din maskine kontrolleres for at være klar til den næste sæson. Vores eksperter kører tests for at sikre, at alle dele er klar til at køre problemfrit. En fabriksgennemprøvet inspektionsliste dækker alt, hvad der er kritisk for sikkerhed og driftstiden.

Expert Check +7

Expert Check 7+

Vores maskiner er bygget til at holde, derfor tilbyder vi denne særlige service designet til maskiner, der ikke er del af din primære flåde. Inspektioner rapporterer tilstanden af din betroede maskine og tilbyder flere reservedelsløsninger i henhold til dine beløbsrammer og anvendelser. Det er bedre at løse problemerne, før de opstår. En smart måde at bibeholde en maksimal ydeevne og holde omkostningerne nede. Det maksimerer også gensalgsværdien af din maskine.

Expert Check af alle maskintyper

Expert Check af alle maskintyper

Vores Expert Checks er tilgængelige ved mere end 30 Deere maskinmodeller såsom traktorer, mejetærskere, ballepressere, sprøjter, plæneudstyr og finsnittere. Sørg for at opretholde en maksimal driftstid og ydeevne samt lave omkostninger, uanset hvor gamle dine maskiner er!

driftstid

Driftstid

Maksimer tilgængeligheden af dit plæneudstyr ved at reducere nedetiden op til 90 %. Vi hjælper dig med at holde dine maskiner kørende uden problemer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt - din virksomhed.

Driftsomkostninger

Driftsomkostninger

Forebyg følgeskader, og reducer dine driftsomkostninger med forebyggende inspektioner fra vores professionelle teknikere. De vil efterse din brugte John Deere traktor, og finde alle eventuelle funktionsproblemer, så din maskine kan køre optimalt.

Komfort

Komfort

Få maksimal komfort ved at styre førerhuset og affjedringssystemet på forakslen for at sikre en jævn og behagelig kørsel, selv i de mest krævende arbejdsmiljøer.

Undgå nedetid

Undgå nedetid

Når der er afgrøder, der skal hentes ind, er der simpelthen ikke tid til nedetid. John Deere teknikere bliver jævnligt uddannet og har adgang til fabriksværktøjer, analyser og software til analysering af dine maskiners status og behov. Dette kan reducere risikoen for nedetid med op til 90 %.

Perfekte resultater

Perfekte resultater

Ydeevnen af dit sæsonudstyr er nøglen til at sikre de bedste jobresultater: optimal skærekvalitet på  finsnittere, tærskeydelse og adskillelse på din mejetærsker, sprøjtemønster og præcision på din sprøjte samt ballekvalitet og regelmæssighed på din rundballepresser.

Lavere driftsomkostninger

Lavere driftsomkostninger

En løs strammer kan påvirke remmen og drevskiven, så der er behov for flere reparationer. Det er bedre at stoppe kædereaktionen i tide og undgå nedetid med et John Deere Expert Check.

driftstid

Driftstid

Maksimer tilgængeligheden af dit turf-udstyr med en reduktion af op til 90 % af nedetiden. Vi hjælper dig med at holde dine maskiner kørende uden problemer, så du kan fokusere på det, der betyder mest - din virksomhed.

Sikkerhed

Sikkerhed

Selvfølgelig er dine medarbejdere og din sikkerhed af afgørende betydning. Hav fokus på sikkerheden, og få et John Deere Expert Check, hvor belysning, sæde og sikkerhedssele, beskyttelsesafskærmning, bremser, læssere, hjulbolte og mange flere sikkerhedsproblemer kontrolleres.

Ydeevne

Ydeevne

Er din plæne ikke din mest værdifulde kapital? Så den fortjener at blive behandlet rigtigt. Skærekvaliteten af dit plæneudstyr ved hjælp af John Deere Expert Checks, gør hele forskellen.

Vi bruger Expert Check til alle vores høstmaskiner. Den grundige inspektion giver os vished for, at vi er godt forberedt på sæsonen.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Yderligere ressourcer

Connected Support™

Få succes med din virksomhed. Vores Connected Support registrerer potentielle problemer og kan endda give forhandleren besked på at løse dem ved hjælp af realtidsdiagnosticering. Hjælper dig med at holde udstyret kørende.

Få mere at vide

Løsningerne fra John Deere Financial™

På grund af vores længerevarende samarbejder med vores kunder kender vi ikke kun deres virksomheder, vi forstår også deres specifikke krav til finansiering. Vi finder altid en løsning, uanset om der er behov for at købe, leje eller lease en maskine.

Få mere at vide

Stellar Support

Din supportportal til præcisionslandbrug har den seneste software, manualer og kurser til dig. Find alt, hvad du har brug for til at maksimere din virksomhed og holde dig opdateret.