Det bedste valg til skårlægning

Den perfekte løsning når direkte skæring ikke er mulig

 

BP15 for skårlægning med lavt spild

BP15 er den perfekte løsning når direkte skæring ikke er mulig grundet vejrbetingelser eller følsomme afgrøder. Indføringssystem med to bælter, FieldGlide affjedringssystem og en større indføringssnegl med et forbedret fingermønster, leverer en overlegen optagelse og håndtering af afgrøder.

 

Optimeret opsamlingsrem for jævn fødning

Jævn fødning

Opsamlingsremmen er optimeret til at løfte afgrøden og føre den til en anden rem, der bevæger sig vandret og fladt under den store indføringscylinder. Dette producerer en jævn indføring, selv ved store materialemængder. Remhastigheden kan også justeres fra førerhuset i intervallet 3-15 m/min.

Stor, 660 mm snegl for høje afgrødevolumener

Udviklet for høje afgrødevolumener

Sneglhøjdens flydeområde på 57 mm på den store 660 mm snegl tilpasser sig nemt til høje afgrødemængder – alt sammen for konstant at indføre til mejetærskeren, så der opnås maksimal ydeevne Dybdetrykruller kan justeres i fem forskellige højder uden brug af værktøjer. Derved optimeres opsamlingshøjden for forskellige afgrøder og betingelser Dybdetrykrullerne forbedrer også jordfølgning og hjælper til at absorbere ujævnheder i terræn.

For enhver skårstørrelse med den brede 915 mm åbning

Justeres til skårstørrelse

Den brede 915 mm åbning justere sig til enhver skårstørrelse. De dobbeltvirkende hydraulikcylindre giver hurtigere reaktion og opretholder trykket på skårene, hvilket giver bedre indføring.  Der kan monteres en skærm der reducerer afgrødepassagen over den bagerste del af rammen, uden at påvirke udsynet til indføringssektionen.

Klik på modelnummer for at modtage yderligere information om BP15.

MODELÅbning, mmDiameter på indføringssnegl, mmFlydeområde, mmRemhastighed, m/min

915

660

57

3 - 15