Stort udvalg af bredder og rækkeafstande

Majsskærebord kan leveres i et udvalg af bredder og rækkeafstande

Vores majsskæreborde i høj kvalitet er fremstillet i Tyskland af Geringhoff. De leveres i et stort udvalg af bredder og rækkeafstande, der matcher din mejetærksers kapacitet, og de kan køre ved høje jordhastigheder under alle betingelser. Vedligeholdelseskravene er minimale, hemmeligheden bag Geringshoffs legendariske holdbarhed, er de præcist fremstillede gearkasser, der anvender en indbygget, selvjusterende glidekobling til at beskytte enhedens bevægelige dele.

Modulopbygget drivsystem

Lang levetid og minimal vedligeholdelse

I steder for at forbinde rækkeenheder med en gennemgående drivaksel, er der monteret Centaflex koblinger og Zerol gear mellem hver rækkeenhed. De fjerner belastningen fra drivlinjen og sikrer et driftssikkert høstarbejde. Rotorer og knive er også beskyttet med en slidstærk tungsten karbidstål belægning. Det modulopbyggede drivsystem kræver minimal vedligeholdelse uden behov for kæder eller remme. Drevet af stærke gearkasser i aluminium og hjælper disse laveffekt drivlinjer dig til at spare brændstof og øge effektivitet.

De store, høje afgrødeskillere løfter jævnt majskolberne ind i maskinen

Jævn indføring

Perfekt ved optagning af majs, de store, høje afgrødeskillere løfter jævnt majskolberne ind i maskinen. Den unikke integrerede kobling spænder automatisk samlekæderne der ikke kræver efterregulering. Spredetallerkener trækker materialet ned med otte skarpe og holdbare wolframbelagt kanter, der nemt ødelægger majsplanten og giver mindre arbejde for snitteren, hvilket sikrer flotte resultater med lavt brændstofforbrug og lavt kraftbehov. Den jævne fødning er også hjulpet af en permanent diameter og hastighed på tværs af spredetallerkens fulde bredde, samt store, justerbare indføringssnegle.

Nem justering efter forskellige afgrøder på sekunder

Hurtig omstilling mellem afgrøder

Frontudstyr kan justeres efter forskellige afgrøder på sekunder. Indstillinger for afgrødedeler kan skiftes ved blot at dreje et hjul med hånden. Justering af kæde-til-kæde afstand er også anbragt bekvemt ved siden af ind indføringssneglen. Opsamlekæder er spændt automatisk og skift fra majs til solsikke er enkel. Hvis du vil ændre hastighed på frontudstyr, kan der leveres en ekstra 2- og 4- trins gearkasse.

Antal rækkerRækkeafstand, cmArbejdsbredde, mVandret halmsnitterLodret halmsnitter

4, 6 8, 12 eller 16

70, 75 eller 80

2,80 til 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II