Hængslede sejlskæreborde (HD)
Højeffektiv afgrødeindføring

HD Series Hero Image
Uovertruffen terrænfølgning

Uovertruffen terrænfølgning

De to vinger på HD frontudstyr sejlskærebordene som to individuelle skærebjælker. De kan bevæge sig op til 10°, hvilket giver en fantastisk ydeevne i liggende afgrøder og efterlader jævne stubbe på ujævn jord. Sammen med tilkoblingsrammen er den samlede vertikale bevægelse ved vingespidserne 2620 mm på HD40X.

Ristvindens rem til kornopsamler

Effektivt transportbælte

Bælterne har et patenteret kantmønsterdesign. Dette fanger små kerner som rapsfrø og forhindrer dem i at rulle tilbage på marken. Designet eliminerer også behovet for yderligere kerneopsamlingssystemer som luftblæsere.

Fremragende finfødning

Fremragende finfødning

Topsneglen, der er fuldt besat med pigge, sikrer en ensartet indføring i midten af tromlen ved høje, buskede afgrøder. Tromlen har to hastigheder og to højdepositioner til forskellige afgrødetyper.

Responsiv følgning af underlaget

Responsiv følgning af underlaget

Skærebordshjulene er udstyret med flydedæk og giver yderligere støtte. Justerbare fra førerhuset kan de indtrækkes for at komme tættere på jorden for høst af lejesæd eller lavtvoksende afgrøder eller løftes for afgrøder med stor frihøjde som rapsfrø.

Hængslede ristvindefrontudstyr (HD). Højeffektiv afgrødeindføring

Hængslede sejlskæreborde (HD).
Højeffektiv afgrødeindføring

Vores sortiment af hængslede sejlskæreborde (HD) er blevet udviklet for at kunne matche X- og S-seriernes enorme produktionskapacitet. De følger jorden som intet andet skærebord.

MODELKlippebredde, mBÆLTETS hastighed, m/minBÆLTETS bredde, mmPIGGET afgrødeledesnegl, 432 mm Ø

10,70

72-228

1200

Ekstraudstyr

12,20

72-228

1200

Ekstraudstyr

13,70

72-228

1200

Ekstraudstyr