X9 serien. MEJETÆRSKEREN PÅ 100 TON

X-serien
Bedste ydeevne

Bedste ydeevne

Mere end 100 ton i timen. Et splid på mindre end 1 %. Det er ikke på grund af enorm kraft. Det er på grund af et effektivt design. X9 mejetærskeren er den bredeste model på markedet, hvilket betyder at den leverer exceptionel lavenergi-tærskning, som udskiller og renser.

X9. YDEEVNE TAGET TIL DET NÆSTE NIVEAU

Den bedste rådighedstid

Den bedste rådighedstid

X9 er udformet sådan, at den kan køre helt til grænsen, med minimal vedligeholdelse og tidsbesparende funktioner for at kunne maksimere høstdagen. Omfattende forhandler-opbakning efter salget gennem vores Harvest Promise-pakke inkluderer en reservemaskine og fjernovervågning af maskinen med Expert Alerts, et forudseende vedligeholdelsesværktøj, som identificerer potentielle fejl inden de sker.

X9. BRUG MERE TID PÅ AT HØSTE

Bedste komfort

Bedste komfort

X9 er vores allermest behagelige mejetærsker til dags dato. Den mest luksuriøse og stille kabine, vi nogensinde har skabt. Lokalt designede høstkontrolsystemer med intuitiv touch-skærm, som kan tilpasses efter individuelle præferencer. Plus automatiseret kontrol for optimeret ydeevne og kontrol over hele høsten.

X9. SLAP AF OG NYD OPLEVELSEN.

Den bedste drift

Den bedste drift

X9 er et digitalt høstsystem. Mobil-apps og trådløs dataoverførsel leverer hidtil uset kontrol med driften. John Deere Operations Center, som kan nås via enhver enhed, gemmer sikkert alle høstdata. Åben for et netværk af uafhængige softwareudbydere, som kan forbedre din agronomiske beslutningstagning i forhold til større afkast og langsigtet rentabilitet.

X9. LEDENDE INDEN FOR DEN DIGITALE REVOLUTION

X-serien

MODELMaksimal kraft (ECE R120), HK (KW)Kanalbredde, mm.Effektivt tærskningsareal, m²Samlede aktive udskillelsesareal, m²Samlet SOLDAREAL, m²

639 (470)

1.720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1.720

4,00

5,65

7,00

x9: ekstrem testning

X9: Xtreme testing

Se de nyeste højdepunkter for det globale X9-udviklingsprogram.  En rigtig holdbarhedsprøve fra de sneklædte sletter i Nordamerika til den vindblæste kyst ved Nordsøen.