Mejetærskere

Excellence-koden: Vores mejetærsker DeereNA

Vores T5-, T6-, S7- og X9-mejetærskere deler nu X9's nye heldesign og førerhusdesign, herunder den store G5Plus-skærm med høj opløsning. De nye effektive JD9X- og JD14X-motorer driver din udvikling med HarvestMotion™- og Harvest IPM-teknologi, og hele vores mejetærskerserie har alsidige skæreborde og indstillinger for højhastighedskornhåndtering, der sikrer, at dit landbrugspotentiale er lige så stort som dine mål.

Modeller

X9-mejetærskere

Opfyld dine største forventninger til høstning med vores X9-flagskibs banebrydende og forudsigende automatisering og seneste teknologiopdateringer.’ Oplev de mange funktioner, der er designet til at løfte din høst til nye niveauer af ekspertise og effektivitet.

Model

S7-mejetærskere

Takket være S7's avancerede teknikgruppe, herunder automatisering af høstindstillinger og forudseende kørehastighedsautomatisering, kan alle førere nu arbejde på ekspertniveau. Oplev den nye høstteknologi på S7-mejetærskere.

Sejlskæreborde

T5- | T6-ejetærskere

Få glæde af et bredt udsyn, et lydsvagt førerhusmiljø, luksuriøse siddepladser og et digitalt arbejdsområde med høj opløsning. Vores T5- og T6-halmrystermejetærskere med flere tromler leverer effektive innovationer inden for førsteklasses førerhuskomfort.

Relaterede emner

Kornregistrering

Kornregistrering

John Deere HarvestLab måler proteinindholdet i realtid. Det kan hjælpe dig med at træffe mere velfunderede beslutninger om forvaltning af næringsstoffer, valg af frøsorter og markedsføring og opbevaring af afgrøder.

Connected Support

Connected Support

Lær, hvordan din forhandler kan bruge opkobling til JDLink™ til at levere en række fjernovervågningstjenester, der vil forbedre høstlogistikken.

Intelligent landbrug

Intelligent landbrug

Teknologien kan hjælpe dig med at bruge dine høstdata til at planlægge din plantning og såning i næste sæson.