1550 TerrainCutFrontmonteret roterende slåmaskine

  • Dieselmotor
  • 7-Iron PRO-klippeenhed med sideudkast eller Fastback-klippeenhed med bagudkast
  • Som kompatibel med udvalgte enheder tilbyder vi hos Deere kun et frontblad og  GLC til de større modeller - men der findes tilbehør fra tredjeparter

Vi præsenterer din nye plæneklipper, der kan bruges når som helst hvor som helst

Det siges, der findes en plæneklipper til hver eneste opgave. Vi siger, at den frontmonterede 1500 TerrainCut-serie plæneklippere kan klare næsten enhver tænkelig opgave. Denne nye serie af kraftige dieselmotorer og 7-Iron PRO-klippeenheder er de kraftigste frontmonterede plæneklippere, vi nogensinde har fremstillet, og leverer en uovertruffen ydeevne. 7-Iron-Pro-klippeenheder med sideudkast eller Fastback-klippeenheder med bagudkast.

* Oplysninger om motorens effekt og drejningsmoment stammer fra producenten af motoren og er kun til brug for sammenligning. Den faktiske motoreffekt og det faktiske drejningsmoment vil være mindre. Læs mere på motorproducentens websted.

Produktfunktioner er baseret på de oplysninger, der forelå ved trykningen. Produktfunktioner kan ændres uden varsel. Kontakt din lokale John Deere forhandler for at få flere oplysninger.