Præcisionslandbrugets teknologi: Det væsentlige

Intelligent landbrug: Det væsentlige
Intelligente skærme

Intelligente skærme

Vores intuitive trykskærme er hjernen bag John Deere Precision Ag Technology. De er ISOBUS-kompatible og har enkle menuer og skærme, der kan tilpasses.

StarFire™-antenner

StarFire™-antenner

StarFire™satellitantenner,, der er designet og fremstillet af os, bruger vores eget verdensomspændende netværk af referencestationer og tilbyder fremragende signalnøjagtighed

JDLink™-opkobling

JDLink™-opkobling

JDLink™ giver tovejsopkobling til automatisk upload af afgrøde- og maskindata til John Deere Operations Center™ og til fjernovervågning i realtid.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ gemmer alle dine maskin- og afgrødedata på en sikker måde. Data, der er tilgængelige fra alle enheder, kan deles med mere end 200 partnere inden for intelligent landbrugssoftware for at understøtte bedre beslutningstagning.

Problemfrit integreret

Problemfrit integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, og selvom din maskine ikke er grøn og gul, kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Nem at bruge

Nem at bruge

Alle komponenter og al software er udviklet af os. De er designet af landmænd til landmænd og er nemme at bruge og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data gemmes sikkert i John Deere Operations Center, hvor du kan foretage en detaljeret analyse af maskineffektivitet, udbytte og meget mere for at hjælpe med at understøtte din rentabilitet.