Originale John Deere LED lygter


De passer perfekt

Vidste du, at originale John Deere LED-lygter ikke kun er mere effektive, men også mere energieffektive end halogenlygter? Deres naturlige lys-output giver dig mulighed for at se mere og holder dig mere frisk og veloplagt, altimens du får længere batteri- og generatorliv.

LED lygter

Soleklart lysudbytte

Vi tilbyder LED'er med en bred vifte af lys-output (lumener) for at opfylde individuelle behov for lys-output og omkostninger. De mest kraftfulde lygter med 3000 effektive lumener, bedre end HID‘er i bredde og dybde, samtidig med at de giver det reneste og klareste lys med mindre batteriafladning.

Du bør vide følgende om LED-lygter: Mange brugte lygter reklamerer med høje lumen-ratings. Disse tal afspejler ofte kun den rå eller teoretisk maksimale lumen-rating for en LED-lygte, fordi deres effektive lumen er meget lav.

Effektive lumen er en akkurat måling af lyset ved normal brug. John Deere lygter er klassificeret i både rå og effektive lumen, så du kan sammenligne output helt præcist. LED-lygter fra John Deere giver dig til enhver tid den højeste ydelse for pengene.

 • John Deere LED-lygter – skabt til din John Deere

   

  Der findes to forskellige slags LED-lygter:

  – LED-lygter til direkte udskiftning er fremstillet til at passe perfekt, der hvor det originale halogenlys sad. Den nemme „plug & play“ installation fører dig nemt videre til næste lysniveau.

  – LED-lygter i sokkel kan monteres forskellige steder på din maskine, hvorend du har brug for ekstra belysning.

  LED

Relaterede emner

click-&-collect

Click & Collect

Bestilling af dele har aldrig været nemmere! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.