Filtre

Filtre

Søg efter reservedele ud fra

search

John Deere filtre er et nødvendigt supplement til vores eksklusive vedligeholdelsesvæsker. De er afprøvet og beskytter din maskine mod at skadelige partikler trænger ind i dit system, samtidig med at de forlænger dit udstyrs brugstid.

Vi fremstiller vores filtre af medie af høj kvalitet, som kan fange partikler der er lige så små som en femtedel af et menneskehår! Du kommer helt sikkert til at bemærke et længere serviceinterval og bedre beskyttelse i det hele taget.

Udvid alleSkjul alle

Oliefiltre

Oliefiltre

John Deere-filtre er specialfremstillet til at opfange små partikler, f.eks. snavs og andre urenheder, før de forurener dine motor. Uren olie forsinker dig og fører til lavere produktivitet og kortere serviceintervaller. Det er derfor, at John Deere-filtre testes for at sikre, at de opfanger mere støv end filtre af lavere kvalitet.

Når du kigger på oliefiltre bør du overveje følgende:

 • Hvis filtret ikke har tilstrækkelig kapacitet til at holde på snavset, vil den beskidte olie begynde at løbe udenom filtret før det normalt er tid til at skifte filtret.
 • Hvis filtret bypasses kommer der snavs i motoren, hvilket forårsager unødvendig slitage.

Fordele

 • Jævne folder og medie-afstand sikrer en jævn filtrering for bedre general beskyttelse uden huller.
 • Spiral og krympet midterrør giver ekstra styrke for at forhindre, at medier falder sammen og slipper uønskede partikler ind i dit system.
 • Gummipakninger giver en tættere forsegling end de plastikpakninger, der benyttes i konkurrerende filtre.

Brændstoffiltre

Brændstoffiltre

John Deere brændstoffiltre

Vand er den største fjende, når det drejer sig om brændstof. Det er derfor, at John Deere brændstoffiltre er fremstillet til ikke kun at fange vand, men også til at afvise det. Vores filtre er lavet af smurt medie, der holder vand ude, forhindrer rust og mikrobakterier, som kan skade dit brændstof og forårsage dårlig benzinøkonomi.

Fordele

 • Tæt pakning og ensartet afstand mellem medier sikrer en høj evne til at opfange vand og støvpartikler, før det ødelægger dit brændstof.
 • Smurte medier afviser vand og forhindrer det i at trænge igennem til brændstoffet som det kan hvis mediet ikke er smurt.
 • En tæt forsegling mellem medie, filter og filterhus sikrer, at ufiltreret, forurenet brændstof ikke når frem til motoren.

Luftfiltre

Luftfiltre

John Deere luftfiltre

John Deere luftfiltre er en anden førsteklasses forsvarslinje mod urenheder, der trænger ind i motoren. De reducerer motorslitagen ved at fjerne støv, snavs og andre urenheder fra indsugningsluften. De er meget effektive, når det drejer sig om at fange uønskede partikler.

Fordele

 • Regelmæssige folder og mere materiale sikrer høj virkningsgrad og længere serviceintervaller.
 • Korrekt luftstrøm sikrer minimal begrænsning, mens flere urenheder indfanges end i førende, konkurrerende luftfiltre
 • En tæt forsegling forhindrer, at urenheder omgår filteret

Hydraulikfiltre

Hydraulikfiltre

John Deere hydraulikfiltre

Vores hydraulikfiltre er udviklet specifikt til at beskytte John Deeres hydrauliksystemer mod komponentslitage og oversvømmelse af hydraulikvæske. De holder forurenende stoffer ude og forhindre urenheder og syre i at skade din maskine.

Fordele

 • Folder med ensartet afstand giver højere kapacitet til at opfange urenheder og længere serviceintervaller
 • Flere sammenlimninger styrker medierne og sikrer ensartet afstand