Expert Check 7 +

Expert Check

Længe leve din John Deere. Bestil tid til dit Expert Check!

Denne inspektionsservice er perfekt til dig, hvis din John Deere traktor er tæt på 7 år gammel. Expert Check 7 + producerer en detaljeret rapport, der indikerer din traktors tilstand. Du vil modtage specifikke anbefalinger til at løse potentielle problemer og udføre reparationer ved brug af John Deere originale-, udskiftnings- eller alternative dele. Sådan kan du holde din traktors ydelsesniveau højt og dens driftsomkostninger lave.

Find en forhandler

 • Driftstid

  Driftstid

 • Reducerede driftsomkostninger

  Reducerede driftsomkostninger

 • Optimal sikkerhed

  Optimal sikkerhed

 • Større bekvemmelighed

  Større bekvemmelighed

 • Mejetærskere

  Har din mejetærsker leveret stabilt i nogle få år nu? Sørg for at det forbliver sådan i de kommende sæsoner, og gør Expert Check 7+ til hjørnestenen i din årlige vedligeholdelse.

  Mejetærskere
 • Finsnittere

  Hver snitningssæson er hård ved din finsnitter. Men den’har holdt det ud for dig. Giv den et Expert Check 7+, og glæd dig til fejlfri præstationer i din næste sæson.

  Finsnittere
 • Ballepressere

  Din ballepresser har været igennem tykt og tyndt med dig i flere sæsoner. Tilføj nogle stærke år til dens præstationer, og foretag et Expert Check 7+ hvert år.

 • Sprøjter

  Din sprøjte er en kompleks maskine. Expert Check 7+ sikrer, at du kan holde den i perfekt stand, så selv en ældre model vil overholde nationale regler som NSTS, SKL og JKI.

  Sprøjter
alt inclusive pakker

Alt det, du skal bruge – én pris

Du sparer penge med vores “alt inclusive”-pakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre– til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

Digital News Service registrering

Mere end et nyhedsbrev - Digital News Service registrering

Registrer dig for vores digital news service og hold dig opdateret om nye blog artikler, nyheder, specielle aktiviteter og eksklusive tilbud!

Tilmeld dig!

Relaterede emner

6M-ec

Expert Check

Er din maskine yngre end syv år? Find dit Expert Check her.

click & collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.