John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ – Længe leve din John Deere

Ældre eller sekundære maskiner skal også holdes i optimal form. Expert Check 7+ er en omkostningseffektiv måde at holde dem i topform. Specialdesignede og afprøvede services og budgetvenlige løsninger giver længere driftstid, mere komfort og mere sikkerhed.

machinery-img

Hold betroede maskiner kørende

Vores maskiner er bygget til at holde, det er derfor, vi tilbyder denne særlige service designet til maskiner, der er mere end 7 år gamle. Inspektioner rapporterer¢ tilstanden af din betroede maskine og tilbyder flere reservedelsløsninger i henhold til dine beløbsrammer og anvendelser. Det er bedre at løse problemerne, før de opstår. En smart måde at bibeholde en maksimal ydeevne og holde omkostningerne nede. Expert Check 7+ er tilgængelig på traktorer, mejetærskere, selvkørende finsnittere, sprøjter og ballepressere.

expert-check-7+-machinery

Expert Check 7+ til alle maskiner

Uanset om det er en traktor, en mejetærsker eller en sprøjte: Hvis din John Deere maskine er mere end 7 år gammel, er vores Expert Check 7+ det rigtige valg. Beslut hurtigt og nemt, hvilken vedligeholdelse du ønsker udført baseret på de resultater, du har modtaget fra vores eksperter. På denne måde vil din maskine fortsat fungere optimalt, i takt med at den bliver ældre.

manufacturing-area

Expert Check så god som ny

Er din maskine stadig relativt ny eller endnu ikke 7 år gammel? Kontrol i tide kan også her spare mange penge. Efter en travl sæson skal din maskine kontrolleres for at være klar til den næste sæson. Vores eksperter kører tests for at sikre, at alle dele er klar til at køre som nye. En fabriksgennemprøvet inspektionsliste dækker alt, hvad der er kritisk for sikkerheden og driftstiden. Hvis du vil vide mere om vores generelle Expert Check, skal du blot klikke på knappen nedenfor.

Dine fordele

tekniker

Driftstid

Vores grundige tekniske inspektion sikrer, at din maskine er tilgængelig, når du har brug for det.

arbejder

Reducerede driftsomkostninger

Med Expert Check 7+ og vores store maskinpopulation kan vi drage fordel af flere løsninger til udskiftning af reservedele, som f.eks. Originale reservedele, Alternatives by John Deere og Reman. Dette resulterer i en betydelig omkostningsreduktion på op til 40 % i prisen på reservedele samt en stor fordel ved forebyggende inspektion: Enorm reduktion af sikkerhedsrisici!

optimal-safety

Optimal sikkerhed

Vores teknikere har omfattende uddannelser og mange års erfaring med at inspicere og vedligeholde John Deere maskiner. De finder alt det, der kan sætte din sikkerhed på spil.

more-comfort

Større bekvemmelighed

Vi tjekker førerhusaffjedring, akkumulator, aircondition, sædeaffjedring og indstilling for at sikre optimal komfort for dig på lange arbejdsdage!

Budgetvenlige dele

motor

Reman

John Deere ombytnings (REMAN) reservedele er det bæredygtige valg: Få reduktion i prisen, men ikke i kvaliteten. 

dele

Alternative reservedele

Et budgetvenligt alternativ godkendt af John Deere til at holde maskiner i gang, som måske anvendes mindre end dit primære udstyr. Intelligent besparelse.

Yderligere ressourcer

Connected Support™

Få succes med din virksomhed. Vores Connected Support registrerer potentielle problemer og kan endda give forhandleren besked på at løse dem ved hjælp af realtidsdiagnosticering. Hjælper dig med at holde udstyret kørende.

Få mere at vide

Løsningerne fra John Deere Financial™

På grund af vores længerevarende samarbejder med vores kunder kender vi ikke kun deres virksomheder, vi forstår også deres specifikke krav til finansiering. Vi finder altid en løsning, uanset om der er behov for at købe, leje eller lease en maskine.

Få mere at vide

Stellar Support

Din supportportal til præcisionslandbrug har den seneste software, manualer og kurser til dig. Find alt, hvad du har brug for til at maksimere din virksomhed og holde dig opdateret.