6R 150Traktor

 • 165 hk (121 kW) maks effekt (ECE R120), 12 hk (9 KW) IPM
 • 4,5 l motor med 4 cylindre
 • 6,5 t og 2,58 m akselafstand
 • XXL ComfortView™ førerhus (3,33 m³) med 2 panoramadøre eller B-stolpe  i venstre side samt G5/G5PLUS skærm med 71 dB(a)
 • Valg af transmissioner: AutoPowr

6R serie: Go Smart, Do More.

6R-traktorer med lille ramme; Kompakt, let og kraftig

Oplev alsidigheden ved denne manøvredygtige 4-cylindrede traktor med mange hestekræfter og sin stærke hydraulik, høje løftekapacitet og store dæk.

Højdepunkter på 6R 150

Oplev alsidigheden ved denne unikke, kraftfulde og kompakte traktor med fire cylindre.
Lær højdepunkterne og de effektivitetsfremmende funktioner at kende

 • Brændstofeffektiv ydeevne

  Den uovertrufne brugervenlighed i vores topmoderne AutoPowr™-transmission supplerer effekten på og drejningsmomentet af 6R 150 for exceptionelt høj driftskomfort og brændstofeffektivitet, som er bekræftet i de seneste tests.</.

   

  Interesseret? Flere oplysninger på følgende dias! >

   

  Brændstofeffektiv ydeevne
 • Lavt dieselforbrug og virkelig god ydeevne¹

  DLG-PowerMix 2.0-testen (markanvendelse) bekræftede det lave brændstofforbrug på 6R 150 med kun 274 g/kWh diesel og 8 g/kWh dieseludstødningsvæske (DEF).¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Lavt dieselforbrug og virkelig god ydeevne1
 • Mest brændstofeffektiv¹ 4-cyl. Under transport

  DLG-PowerMix 2.0-testen (transportanvendelse) bekræftede det lave brændstofforbrug på 6R 150 med kun 375 g/kWh diesel og 12 g/kWh dieseludstødningsvæske (DEF).¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Dokumenteret brændstofeffektivitet5
 • Automatisering på næste niveau

  Nyd godt af de ekstra produktivitetsfordele ved vores avancerede licens såsom AutoTracTM-vendeautomatisering, AutoTracTM Implement Guidance Passive, AutoPathTM, MachineSync og dataudveksling.

   

  Få mere at vide om de individuelle funktioner på følgende dias >

  Automatisering på næste niveau
 • AutoPath™

  AutoPath™ opretter automatisk styrespor baseret på data, der er indsamlet ved den første passage af et redskab eller såmaskine. Funktionen tager sig af dine styrespor, beskytter næringsinvesteringer og hjælper dig med at tage hver passage med tillid og præcision. Uanset bredden af redskabet, du anvender til såning, sprøjtning eller høst, sikrer AutoPath™, at dækkene altid følger de plantede rækker uden at røre ved afgrøden.

  AutoPath™
 • Bedste all-rounder og nr. 1 til vejning¹

  I Trekker Magazines seneste traktortest fra februar 2023 gav kombinationen 6R 150 og 643R frontlæsseren de bedste resultater. Nå nye produktivitetsniveauer med den vindende kombination af 6R og 643R frontlæsseren med
  vores dynamiske vejesystem, retur-til-position og niveau-til-horisont.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Få mere at vide om funktionen på det næste dias >

  Bedste all-rounder og nr. 1 til vejning¹
 • Effektiv præcision

  Forøg din præcision på farten1: Vores dynamiske vejesystem gør det muligt for dig at fylde skovlen med den nøjagtige ønskede vægt og lader dig oprette vognfyldningsopskrifter trin for trin.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Effektiv præcision
 • Gør en indsats, der er bedre end nogensinde

  Du sætter dig i dit affjedrede premium-sæde med dobbelt bevægelse, ser dig omkring og mærker det: Jeg får arbejde af vejen her. Bedre, hurtigere, mere effektiv. Og ved en støjsvag drift på 71 dB(A) kan du nyde nogle fredelige og fokuserede timer i de rummelige 3,33 m³
  førerhus.

   

  Få mere at vide på de næste dias >

  Gør en indsats, der er bedre end nogensinde
 • Sæde med to bevægelser

  Dette ekstra komfortable sæde, nu med forbedret affjedring, fås som ekstraudstyr. Den øverste ryglænssektion roterer, når føreren drejer rundt, hvilket giver rygstøtte, samtidig med at det giver forbedret udsyn bagud.

  Sæde med to bevægelser
 • Døre, du ikke ser

  Vores panoramadøre ser ikke ud af meget. Det er en god ting. Du vil nyde godt af det uhindrede udsyn gennem dem. Der fås også en version med B-søjle i venstre side.

  Døre, du ikke ser
Maksimér din dag med John Deeres frontlæssere

Maksimér din dag med John Deeres frontlæssere

John Deere R-seriens frontlæssere benytter vores automatiske låsedesign, hvilket gør installationen af læssemaskiner og redskaber lige så let som Click & Go. Vores valgfrie teknologipakke øger din produktivitet.

Dynamisk vejesystem

Dynamisk vejesystem

Forøg din præcision på farten: Vores dynamiske vejesystem giver dig mulighed for at fylde skovlen nøjagtigt til den ønskede vægt og lader dig oprette trin for trin blandinger til opfyldning.

Retur-til-position

Retur-til-position

Boost din produktivitet ved gentagne opgaver. Med retur-til-position kan du gemme op til fire redskabspositioner, som hurtigt og bekvemt genkaldes med joysticket.

I niveau med horisonten

I niveau med horisonten

Denne eksklusive funktion nivellerer udstyret parallelt med jordoverfladen, ikke kun med traktoren. Transportér baller hurtigere, spild eller tab aldrig gods, og nyd en generelt mere jævn kørsel.

CommandARM: Intuitiv kontrol

Intuitiv kontrol

6R-serien gør det nemt at anvende avanceret landbrugsteknologi. Alt er inden for rækkevidde, og CommandCenter på den berøringsfølsomme skærm har flydende navigering med genveje og kontekstafhængig hjælp.

Ny elektronisk joystick med reversering

Ny elektronisk joystick med reversering

Klart den mest ergonomiske og bekvemme måde at betjene frontlæsseren: Plus den nye funktion på joysticket lader dig ændre traktorens retning med ét tryk på én knap. Joysticket kan konfigureres helt om og kan styre alle SCV'er, frontlift og også ISOBUS-funktioner.

Førerhusudsyn

TRÆK FOR AT ROTERE

Udsyn ud

TRÆK FOR AT ROTERE