7-serie traktorer

Ved uddelingen af den internationale pris for årets traktor i 2022 var dommerne så imponerede over det store udvalg af kvaliteter, de fandt hos 7R 350 AutoPowr™ i forhold til konkurrenterne i det store traktorsegment, at de kårede den som den samlede vinder. De lagde især vægt på den luksuriøse komfort, som 7R tilbyder i form af et ekstra rummeligt førerhus og traktorens enestående ydeevne i marken.

      

      

Lad os se på nogle af de individuelle funktioner, du vil komme til at opleve med den overlegne 7R-serie.

Tilføj tung ballaste – med et let tryk

Tilføj tung ballaste – med et let tryk

Som noget særligt gør EZ Ballast det muligt at give 7R den optimale ballast, hvilket er særligt fordelagtigt for landmænd og maskinstationer, som ofte har brug for at skifte mellem mark- og vejkørsel. Du kan tilføje eller fjerne den 1,7 ton tunge vægt på få sekunder ved blot at trykke på en knap uden at skulle træde ud af førerhuset.

Sand styrke

Sand styrke

Kend din(e) sande styrke(r)! Mærket på motorhjelmen viser kun den nominelle motorkraft. Men med vores motorer får du op til 40 % mere moment og en imponerende effektsøgning på omkring 10 % – “maksimal effekt”, som altid er til rådighed under alle forhold.

Ultimativ komfort i førerhuset

Ultimativ komfort i førerhuset

Dette førerhus giver dig den største komfort, du har oplevet i et førerhus, takket være den yderst effektive førerhusaffjedring, vores ActiveSeat™ II med proaktiv vibrationsdæmpning, massagefunktioner, elektroniske styreenheder, 65° sædedrejning, tre fodstøtter, et medrivende 6.1-lydsystem, indbygget køleskab og meget, meget mere.

Den ultimative brugerflade for føreren

Den ultimative brugerflade for føreren

Du kan nemt og effektivt holde styr på kræfterne i 7R-serien med det nye CommandPRO™-joystick og de 11 programmerbare knapper. Den strømlinede, ergonomiske brugerflade til føreren giver dig målrettet kontrol og gør dine arbejdsdage mere komfortable og produktive.

1-Click-Go-AutoSetup: Reducér konfigureringstiden med op til 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Reducér konfigureringstiden med op til 50 %

Er du træt af at skrive noter og spilde tid på at klikke på skærme? Med 1-Click-Go-AutoSetup kan du reducere konfigureringstiden i marken med op til 50 %: Dine allerede planlagte opgaver dukker automatisk op på Gen4-skærmen i Operations Center, når en maskine kører ind på marken. Det eneste, føreren skal gøre, er at bekræfte oplysningerne med et klik, hvorefter opgaverne kan påbegyndes*.

Præcisionslandbrug: Bedre landbrug

Præcisionslandbrug: Bedre landbrug

De effektivitets- og produktivitetsforbedringer, du kan opnå med CommandCenter™ Premium-aktiveringsfunktionerne, AutoTrac™-vendeautomatik, AutoTrac™-redskabsstyring - Passiv og John Deere Machine Sync resulterer i forbedringer af rentabilitet og bæredygtighed, du ikke kan opnå på anden måde.

7R-brochure

Få hele historien

Fordyb dig i de detaljer, der gør 7R-serien så fantastisk – kast et blik på produktbrochuren for 7R-serien.

PowerGard™

PowerGard™

En PowerGard™-pakke til efterbehandling holder styr på vedligeholdelsesomkostningerne.

Finansieringsløsninger

Finansieringsløsninger

Hos John Deere Financial tilbyder vi dig finansieringsløsninger, der kombinerer vores fokus på kunden med vores viden om John Deere-udstyr. Vi forstår dine finansieringsbehov bedre end nogen anden.

Precision AG

Precision AG

Vores Precision Ag-løsninger omfatter fjernsoftwareopgraderinger og uvurderlige funktioner som skærm med fjernadgang (RDA), der øger produktiviteten og øger oppetiden med Expert Alerts.

*Maskinen skal være udstyret med en Generation 4 CommandCenter™ eller universalskærm (med minimum SU20-3-software), StarFire™ 3000/6000/7000-modtager, aktivt JDLink™ Connect-abonnement og en konto hos John Deere Operations Center. Hvis maskinen ikke allerede er udstyret med en MTG 4G, skal denne eftermonteres.