7R 270Traktor

  • 297 hk (218 kW) maks ydelse (ECE-R120) + 8 hk (6 kW) IPM
  • 6,8 l motor med 6 cylindre
  • 11,4 t og 2,925 m akselafstand
  • XXL-Komfortkabine med Active Seat II, trykskærm radio og ny CommandPRO joystick
  • Precision AG løsninger
Reaktiv styring

Reaktiv styring, en fornøjelse at køre.

Velkommen til en ny Premium automatisk styringsmulighed, som nu fås til alle traktorer i 7-serien: Reaktiv styring. Rattet centrerer automatisk traktoren, efter du har taget et sving, så du altid kører lige på vejen. Du kan nyde, at det er utroligt behageligt, og at kørebanen holdes på offentlige veje. Du kommer nemt og uden problemer rundt i sving på vejen, kører nemt ud af rundkørsler og nemt igennem T-kryds.

7R serien. Flyt grænser

FLYT GRÆNSER

Den lave samlede maskinvægt på 7R serien og et højt antal hestekræfter giver disse traktorer et fremragende effektforhold. Denne fleksible traktor trækker ikke kun hurtigere, den vil føre din forretning frem.

Den nye StarFire 7500 integrerede antenne opbygger fuld signalnøjagtighed hurtigere end nogensinde, leveres kalibreret fra fabrikken og er udstyret med tyverisikring.

KØREKOMFORT

Det Active Seat II anvender hurtigt reagerende elektrisk affjedringsteknologi for at skåne dig mod op til 90% lodrette bevægelser. Nyd køreoplevelsen af højeste kvalitet selv under de mest vanskelige forhold.

Den 6,5" topmoderne digitale trykskærm radio med Apple CarPlay tilbyder et utal af infotainment-muligheder med nem betjening via trykskærmen.

7R 270 Traktor

TRÆK FOR AT ROTERE
TRÆK FOR AT ROTERE