7R 270Traktor

  • 297 hk (218 kW) maks ydelse (ECE-R120) + 8 hk (6 kW) IPM
  • 6,8 l motor med 6 cylindre
  • 11,4 t og 2,925 m akselafstand
  • XXL Comfort førerkabine med ActiveSeat II, trykskærm radio og ny CommandPRO joystick
  • Precision AG løsninger
Reaktiv styring

Reaktiv styring, en fornøjelse at køre.

Velkommen til en ny Premium automatisk styringsmulighed, som nu fås til alle traktorer i 7-serien: Reaktiv styring. Rattet centrerer automatisk traktoren, efter du har taget et sving, så du altid kører lige på vejen. Du kan nyde, at det er utroligt behageligt, og at kørebanen holdes på offentlige veje. Du kommer nemt og uden problemer rundt i sving på vejen, kører nemt ud af rundkørsler og nemt igennem T-kryds.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Flere muligheder

Kør 7R med bredere og højere for- og bagdækmuligheder for øget flydeevne og trækkraft. Den øgede styrekapacitet kan nemt håndtere frontredskaber og de nye 710 mm fordæk. Få mest muligt ud af din jord, og forbered din mark til det højeste udbytte med den rette jordbehandling.

KØREKOMFORT

Det ActiveSeat II anvender hurtigt reagerende elektrisk affjedringsteknologi for at skåne dig mod op til 90% lodrette bevægelser. Nyd køreoplevelsen af højeste kvalitet selv under de mest vanskelige forhold.

Den 6,5" topmoderne digitale trykskærm radio med Apple CarPlay og Android Auto tilbyder et utal af infotainment-muligheder med nem betjening via trykskærmen.

Den 7-serie

TRÆK FOR AT ROTERE

Indvendig førerhusudsyn

7-series-tractor