9RT 590Traktor

  • 649 hk (477 kW) maks. motoreffekt (ECE-R120)
  • 13,6 l motor med 6 cylindre
  • 20,6 t og 2,947 m hjulafstand
  • Eksklusiv AirCushion-affjedring, der isolerer traktoren fra skarpe bump under kørslen

Hurtigere på ujævn jord

Der er ingen, der slår 9RT, hvis prioriteten er trækkapacitet i lige linje på fladt underlag. AirCushion™-affjedringen isolerer hele forreste chassis mod bump og huller i jorden, og gør, at alle bælter arbejder individuelt. 9RT kan også dreje på sin akse, hvilket gør den ekstremt manøvredygtig i forhold til dens størrelse.

Egenskaber

Lad os se på nogle af de individuelle funktioner, du vil komme til at opleve med den overlegne 9RT-serie.

Effektiv kraft og overførsel

Effektiv kraft og overførsel

Drag fordel af vores 13,6 l JD14-motors komplette pålidelighed og fremragende brændstoføkonomi, og administrer effektivt dens enorme effektreserver og et drejningsmoment på op til 2723 Nm med e18- transmissionen.

9-serie førerhus – dit foretrukne sted

9-serie førerhus – dit foretrukne sted

Nyd det enestående førerhus med G5Plus CommandCenter™ og mange komfortfunktioner som f.eks. 6,5” digital touch screen radio med Apple CarPlay og Android Auto-integration, 6,1 lydsystem og AirCushion-affjedringssystem med 340 mm affjedringsvandring.

Automatisering på næste niveau

Automatisering på næste niveau

Opnå hidtil usete produktivitetsniveauer fra vores In Base AutoTrac, applikation til variabel dosering, sektionskontrol og avancerede licenser såsom AutoTrac™-vendeautomatisering, passiv AutoTrac™-redskabsstyring, AutoPath™, MachineSync og dataudveksling.