PRESSEMEDDELELSE   29. MARTS, 2023

John Deere lancerer elektrificering og opkobling til golfudstyr

John Deere E-CutTM

John Deere udvider elektrificering og opkobling til også at indgå i deres golfudstyr og giver dermed kunderne mulighed for at være endnu mere klimabevidste og bæredygtige uden at skulle gå på kompromis med ydelse.

Den nye helelektriske og hybride John Deere E-CutTM modelserie afskaffer brug af brændstof og motorolie 100 %, og opkobling introduceres som standard i hele serien af golfudstyr.

 

Den nye og helelektriske 185 E-CutTM og 225 E-CutTM walking greenklipper

John Deere E-CutTM walking greenklipperen er næsten lydløs og udvider driftsvinduet, så brugeren også kan arbejde tidligt om morgenen og sent om aftenen. Den fjerner brug af brændstof og motorolie 100 %. Ét af de væsentligste elementer ved elektrificering er et driftssikkert batteri. John Deere E-CutTM walking greenklipperen kan dække ca. 4.650 m² på en enkelt opladning med sit 58-volt, 3,2 kWh litiumbatteri.

Begge maskiner indeholder et avanceret TechControlTM skærm og gør det muligt for brugeren at indsætte klippefrekvens på baggrund af klippecylinderens hastighed og kørehastigheden. Endvidere byder de på 10 håndtagspositioner samt fremad/bagud-justering og - som den eneste i branchen - Cleanup Pass-tilstand for maksimal komfort og brugervenlighed, når maskinen er i drift og vendes. 185 E-CutTM har en klippebredde på 46 cm, mens den større 225 E-CutTM har en klippebredde på 56 cm.

E-cut maaier

Den nye Hybrid 6700A E-CutTM og 7700A E-CutTM-fairwayklipper

De elektriske klippecylindere på den nye hybride fairwayklipper fra John Deere sparer op til 30 % brændstof og reducerer støj uden at gå på kompromis med ydelsen. Den udvider produktserien og byder på en mere miljøvenlig måde at arbejde på.

Idet der fjernes mere end 150 potentielle hydrauliske lækagepunkter, minimeres risikoen for lækager med 90 %. Klipning under barske forhold eller vertikal klipning klares ganske problemfrit. Funktionen LoadMatchTM sænker maskinens hastighed ved tung belastning på motoren, opretholder klippecylindernes hastighed og prioriterer kvalitet. 6700A E-Cut er en hybrid fairwayklipper med tre hjul og har enestående manøvredygtighed ved skarpe sving.

Connectiviteit

Opkobling in base til golfudstyr

I mange år har John Deere været førende inden for opkoblingsmuligheder i landbrugsmaskiner, og nu kan golfsektoren også nyde godt af opkobling og John Deere Operations CenterTM. I 2023 vil John Deere introducere opkobling som standard i mange golfmaskiner. Det fungerer som et administrationsværktøj for hele flåden og byder på LOC-historik med nøjagtig dokumentation af maskinens udnyttelse, brændstofniveau og fejlsøgningskoder. Desuden kan der opsættes geofence og tidsspærring. Begge giver brugeren en melding ved mistænkelig brug og øger dermed beskyttelsen mod tyveri. Softwaren er gratis som mobilapp og browserversion.

Med det nye golfudstyr fører John Deere an inden for opkobling. Den nyeste teknologi og den velkendte driftssikkerhed i John Deeres maskiner vil fortsætte med at øge effektivitet og kvalitet fremadrettet.