Augusta elementer

kompakttrakt-fabrik-augusta

 

 

Jord, luft, vand, ild ... alle disse finder du på den amerikanske John Deere fabrik i Grovetown, Georgia. Men det er det femte element, der virkelig gør forskellen: De teknikere og fagfolk, som designer og samler vores kompakttraktorer til hele verden.

Ved hjælp af avanceret teknologi forvandler de jern og stål, gummi og glas til maskiner, der lever op til de højest mulige standarder. John Deere har en passion for kvalitetsteknik, og det kan man se. I hver eneste møtrik, bolt og svejsning på vores kompakttraktorer. Og i ansigterne på de mennesker, som er stolte over at bygge dem.

Augusta fabrikken, Kompakttraktorer
Augusta fabrikken, Kompakttraktorer, Produktion, Mennesker

SKABT TIL EUROPA

Vi går aldrig på kompromis. Derfor er hver eneste førsteklasses traktor, som forlader Augusta med kurs mod Europa, helt igennem europæisk. Fra møtrikker og bolte til emissionsstandarder og sikkerhedsadvarsler, hver eneste maskine er helt klar til at komme i gang med arbejdet.

     

Vi går aldrig bare ud fra, at noget
er i orden – vi sikrer os, at det rent faktisk er i orden.
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabrikker i Augusta, Kompakttraktorer, Interiør
Fabrikker i Augusta, Kompakttraktorer, Medarbejdere

  

Fabrikker i Augusta, Kompakttraktorer

   

Folk her ønsker virkelig at udføre et godt arbejde.
De tager godt imod feedback, og
de holder os travlt beskæftiget med forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre.
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Augusta fabrikken, Kompakttraktorer, Produktion, Mennesker

BYGGET TIL EUROPA

På fabrikken i Augusta udstyrer vi alle traktorer med den helt rigtige teknologi beregnet til det område, hvor de skal bruges. Så når du køber en model fra 1, 2, 3 eller 4 serien i Europa, kan du være sikker på, at den har alt, hvad du skal bruge for at kunne arbejde sikkert og problemfrit lige fra starten. Lige fra spejle og lys til emissionsstandarder og sikkerhedsadvarsler – vores folk i Augusta gør deres yderste for at sørge for, at du får det bedste fra begge verdener: Amerikansk kvalitet samt europæiske specifikationer.

     

Europæerne bruger vores maskiner i meget længere tid og under vanskeligere forhold end vores kunder i USA. Så hvis vi kan gøre Europa tilfreds, kan vi gøre hvem som helst tilfreds!
STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

     

INTERVIEWS

David King 24 år er produktionsingeniør

og planlægger og fører tilsyn med produktionslinjerne for 3 og 4 serien af førsteklasses kompakttraktorer. Hver eneste dag er han på udkig efter måder, hvorpå vi kan tilføre endnu mere kvalitet ved hjælp af de værktøjer, processer og kvalitetskontroller, han fastlægger. “Jeg er stolt af, at vi kan skabe så fantastiske produkter i USA trods de højere arbejdsomkostninger, det omfatter.”

Steve Sanner 61 år er supervisor for driftsforsøg

og har været hos virksomheden i 19 år. Tre år inden lanceringen af en ny traktor begynder Steve at teste prototyper for at finde eventuelle fejl eller svagheder i god tid, inden produktionen går i gang. “Mine kolleger bliver betalt for at lave dem, jeg bliver betalt for at få dem til at gå i stykker”siger han med et smil. “Og når det så lykkes, arbejder vi alle sammen for at løse problemet.”

Fabrikker i Augusta, Kompakttraktorer