MICHELIN® X® TWEEL® TURF Airless Radialdæk

Tweel bakkende over kantsten

MICHELIN X TWEEL TURF AIRLESS RADIALDÆK ER ANKOMMET

Kun for Z994R og Z997R.

Hvad er MICHELIN X TWEEL TURF Airless Radialdæk?

Den næste “revolution” i professionel plæneklipning er ankommet. MICHELIN X TWEEL TURF Airless Radialdæk har alle de kvaliteter du ønsker i et luftfyldt dæk, men det har aldrig behov for luft. Ikke flere punkteringer, nedetid, lappesæt eller dækskift. Og ved slitage, har dette dæk en levetid der er 3 gange levetiden for et luftfyldt dæk.

Tweel kørende over sten

MICHELIN X TWEEL Turf Airless Radialdæk

Sig farvel til punkteringer for evigt. Og sig goddag til mere effektiv arbejdstid.

Overlegen ydeevne

Tweel højde

Konsistent højde

MICHELIN X TWEEL Turf Airless Radialdæk har en konsistent navhøjde, der sikrer en jævn klipning med plæneklipperen, mens poly-resin ”eger” i dækkets fulde bredde leverer en fremragende tværgående stabilitet for enestående greb på skråninger.

Stabil kørsel

Stabil kørsel

Det unikke design med særlige ”eger” hjælper til at dæmpe kørslen for øget førerkomfort, også over kantsten og andre forhindringer. Højtydende materiale og et effektivt dækmønster giver en lang levetid på to til 3 gange et traditionelt luftdæk.

tweel konstruktion

Unik konstruktion

Den ydre del af MICHELIN X TWEEL TURF produktet er et stærkt, men alligevel fleksibelt lag kaldet et forskydningslag. Dette lag er forbundet med det indre nav ved tynde, men alligevel meget stærke deformerbare ”eger”.

*Godkendt for John Deere Z994R og Z997R plæneklippere udstyret med 54", 60" eller 72" monteringer. Ikke anbefalet for brug med materialeopsamlingssystemer.