Expert Check for mejetærskere

EXPERT CHECK
FOR MEJETÆRSKERE

Når oppetid er vigtigst mest om oppetid

Når oppetid er vigtigst

Alt i løbet af året peger hen mod én ting: høsten. Din mejetærsker skal fungere ordentligt her og nu. Et Expert Check kan sørge for, at det sker. Planlæg dit Expert Check lige efter sæsonens afslutning for den bedste tilgængelighed til dine eksperter.

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

José María Gracia, Gracia Ciudad Real, Spanien, landmand

“Jeg tager altid min mejetærsker til service hos den lokale John Deere forhandler, fordi de kender maskinen bedre end nogen andre. Jeg stoler på dem for at sikre, at jeg ikke oplever uventede forsinkelser og for fuld klargøring af min mejetærsker til starten af næste sæson."

José María Gracia, Gracia Ciudad Real, Spanien, landmand

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o. Komarno, Slovakiet

“Vi har i alt fire John Deere mejetærskere. De vigtigste Expert Check fordele ligger i den proaktive tilgang serviceteknikerne har - deres grundige forberedelse inden sæsonen sikrer, at vores mejetærskere er i perfekt stand og leverer en hurtig og perfekt høst."

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o.
Komarno, Slovakiet

Stefan Heinold Weickenreuth, Tyskland, landmand og maskinstationejer

"Jeg kører selv mejetærskeren, så jeg kender den godt. Men jeg kunne ikke gøre det uden min John Deere mejetærskerspecialist. Efter hans Expert Check beslutter vi, hvilke sliddele der skal udskiftes, hvilke reparationer der virkelig er brug for, og han fortæller mig, hvad jeg kan gøre for at justere min maskine optimalt."

Stefan Heinold, Weickenreuth, Tyskland, landmand og maskinstationejer

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge - én samlet pris

Du beslutter dig først for, hvad du vil have os til at lave, når du har resultatet af dit Expert Check, så vi kan holde din maskine i tiptop form. Det kan betale sig at benytte vores tilbudspakker, som omfatter reservedele og service til én samlet pris.

Premium pakke til skæreborde

Premium pakke
til skæreborde

Din maskine får den fulde behandling: Vi justerer sneglens bageste vendevalser, udskifter hele skærebjælken, kontrollerer koblings-, rem- og kædeslippet, opdaterer multikoblingen, så vinden bevæger sig hurtigere og bedre, og meget mere - spørg din forhandler om priser med alt inklusive.