EXPERT CHECK FOR FINSNITTERE

EXPERT CHECK FOR FINSNITTERE

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Når oppetid er vigtigst mest om oppetid

Det drejer sig om oppetid

Men der er ikke råd til, at finsnitteren ikke fungerer perfekt. Planlæg dit Expert Check lige efter sæsonens afslutning for den bedste tilgængelighed til dine eksperter.

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge - én samlet pris

Du beslutter dig først for, hvad du vil have os til at lave, når du har resultatet af dit Expert Check, så vi kan holde din maskine i tiptop form. Det kan betale sig at benytte vores tilbudspakker, som omfatter reservedele og service til én samlet pris.

Knivcylinderpakke til selvkørende finsnittere

Knivcylinderpakke til selvkørende finsnittere

Sæsonrelateret afgrødeskift af maskinen - omfatter udskiftning af modskær, slibesten samt alle knive. Eftersyn af væsentlige dele og justeringsmekanismen på modkniven. Kontrol af alle momenter og snittelængde. Samt indledende slibning og modskærjustering

Kerneknuserpakke for opdatering af finsnittere

Kerneknuserpakke for opdatering af finsnittere

Lad vores kompetente og specialuddannede teknikere efterse din maskine, når kerneknuseren er ude, ved at bruge opdaterede rutiner, så der opnås mere driftstid for de installerede komponenter samt en driftssikker maskine.

Bare spørg din forhandler om vores ”all-inclusive” priser for ovennævnte opgaver! Alt arbejdet udføres med John Deere specialværktøj og montering af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.