Næste sæson er lige nu: Expert Check

EXPERT CHECK FOR TRAKTORER

Din traktorekspert

Global indsigt,
lokal ekspertise

Da de bruger markdata fra mange sæsoner globalt, ved vores certificerede teknikere nøjagtigt hvor de skal kigge først, og hvilke komponenter der kræver særlig opmærksomhed. De fikser ethvert problem inden det bliver til et problem for den næste sæson.

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Helhedsservice:

Helhedsservice:
Inspect & Connect

Hjælp os, så vi bedre kan holde dig køreklar. Når du aftaler et Expert Check, kan du også forhøre dig om vores Inspect & Connect program: Det handler om, at vi sammen holder øje med og tilrettelægger vedligeholdelsen af din traktor, så den altid er i tiptop stand og klar til brug.

Hvorfor opkobling?

Masser af gode grunde, og de drejer sig alle om at øge oppetiden, sænke omkostningerne og arbejde mere effektivt - sådan fungerer det:

BESKRIVELSE AF OPKOBLINGSMULIGHEDER / FORDELEKUNDEFORDELE

Overførelse af driftstimer og placeringshistorik

Overvågning af forløb og historik med henblik på dokumentation

Kontrolcenter på MyJohnDeere.‌com

Central placering, hvorfra du kan få forbindelse til dine marker, førere og maskiner

Data om maskinens ydeevne (kun med JD Connect)

Optimering af dieselforbrug og forbedring af effektivitet på mark og vej

Trådløs dataoverførsel (WDT) via relevante GreenStar skærme

Mulighed for trådløs automatisk dataoverførsel mellem GreenStar skærme i kabinen og MyJohnDeere.com

Proaktive vedligeholdelelsesmeddelelser (kræver kundegodkendelse)

Væsentligt reduceret uplanlagt nedetid

Fjernadgang via servicerådgiver (SAR) til maskindiagnostik via JDLink

Sparer tid og reparationer og øger oppetiden

Remote Display Access (RDA) som hjælp til føreren med opsætning af maskinen, justering af indstillinger og brug af maskinen

Hurtigere service og maksimal driftstid for maskinen

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge - én samlet pris

Du beslutter dig først for, hvad du vil have os til at lave, når du har resultatet af dit Expert Check, så vi kan holde din maskine i tiptop form. Det kan betale sig at benytte vores tilbudspakker, som omfatter reservedele og service til én samlet pris.

Sædepakke for traktorer

Sædepakke for traktorer

Det er vigtigt, at du sidder ordentligt, hvis du skal kunne betjene en traktor effektivt og undgå at få ondt i ryggen på lange arbejdsdage. Udskift dit gamle sæde med et nyt, originalt og luftaffjedret John Deere sæde - så får du en sund og behagelig arbejdsplads.

LED-pakke for traktorer

LED-pakke for traktorer

LED-arbejdslys giver dig et langt bedre udsyn og er med til at sikre, du kan slappe af, når du skal arbejde i mørke. Vores LED-opgradering omfatter udskiftning af to gamle halogenlamper med to nye LED-lamper.

Hydraulikpakke for traktorer

Hydraulikpakke for traktorer

Konsistent hydraulisk topydelse er afgørende for din produktivitet. Vi udskifter hydraulik- og transmissionsolie og filtre, renser indsugningsfilter og kontrollerer hydraulikledninger, systemdrift og tryk.

Bare spørg din forhandler om vores ”all-inclusive” priser for ovennævnte opgaver! Alt arbejdet udføres med John Deere specialværktøj og montering af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.