Expert Check for golf & plænemaskiner

EXPERT CHECK FOR GOLF- OG PLÆNEMASKINER

Din maskinekspert inden for græs- og landskabspleje

Få hele maskinparken gjort klar

Dine maskiner skal stå model til meget - sørg for, at de er set ordentligt efter, til rådighed og køreklare, næste gang du har brug for dem. Det kan et Expert Check klare for hele maskinparken.

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Din traktorekspert

Din ekspert: Ved alt, ser alt

Certificerede teknikere udfører en grundig teknisk diagnose med John Deere tjeklister for alle nøglekomponenter såsom klipperskjold og materialeopsamlingssystem.

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge - én samlet pris

Du beslutter dig først for, hvad du vil have os til at lave, når du har resultatet af dit Expert Check, så vi kan holde din maskine i tiptop form. Det kan betale sig at benytte vores tilbudspakker, som omfatter reservedele og service til én samlet pris.

Klimaanlæg pakke

Service af aircondition

Sørg for, at din aircondition er klar til de varme sommertemperaturer: Vi udskifter kabinens luftfilter og kølemidlet, hovedrengør fordamperen for at komme bakterier og ubehagelig lugt til livs, udfører lækagetjek og sørger for, at drivremmen er i god stand, alt i henhold til de seneste fabriksspecifikationer. Snak med din forhandler om en pris med det hele inkluderet!