9 serien traktorer

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 sætter ny 24 timers jordbearbejdningsrekord

9RX 640 tog udfordringen op i juli 2023: Inden for 24 timer satte 9RX, der trækker en 18,40 m kultivator, ny rekord i kultivering på i alt 769,40 ha med et utroligt lavt brændstofforbrug på 3,1 l/ha. (Profi 09.2023)

 • Samlet 24 timer hektarydelse: 769,40 ha
 • Enestående 32,6 ha/t gennemsnitsydelse
 • Utrolig lavt brændstofforbrug på 3,1 l/ha
Effektiv kraftoverførsel

Effektiv kraftoverførsel

Designet udelukkende for 9 serie traktorer, er e18™ transmissionen en velprøvet yder, der er genudviklet for at administrere den højere effekt og moment på de nye motorer.

Enorm redskabskapacitet

Enorm redskabskapacitet

9 serie traktorer håndtere de største redskaber, der findes og byder på massiv trækkraft takket være et stort sortiment af ballaster. Vi lader tallene tale for sig selv: 9 ton maksimal løftekapacitet, op til 8 hydraulikudtag og en maksimal ballast på 30.390 kg.

Luksuriøs kørekomfort

Luksuriøs kørekomfort

Mindre ømhed i musklerne, bedre holdning og bedre vejrtrækning med et superbehageligt sæde, hvor du kan sidde afslappet og holde fokus hele dagen. Vores 9 serie traktormodeller leveres med John Deere ActiveSeat™, der eliminierer op til 90 % af rygbelastende vertikale bevægelser.

Benchmark for udsyn

Benchmark for udsyn

Vi går ikke på kompromis med udsynet. Det begynder med panoramaudsyn og integrerede front- og bagkameraer som ekstraudstyr der dækker 360° LED belysning med 24 LED arbejdslamper med 60 % mere lumen i den ultimative belysningspakke.

Intuitiv betjening

Intuitiv betjening

9 serie drejer sig om intelligent effekt - med sofistikeret landbrugsteknologi, der gør traktordriften mere ligefrem og produktiv end nogensinde før. Alle styringer er inden for nem rækkevidde, og CommandCenter på touchscreen med genveje og kontekstafhængig hjælp gør det supernemt at navigere.

Næste niveaus automatisering

Næste niveaus automatisering

Ud over alle funktionerne i Premium aktiveringen får du også gavn af den øgede produktivitet, der opnås med AutoTrac™ vendeautomatik, AutoTrac™ redskabsstyring – passiv, AutoPath™ og maskinsynkronisering.

 • 9R

  Denne kraftige hjulmonterede traktor byder på et bredt udvalg af modeller med effekter op til 691 hk. Den alternative HydraCushion™ forakselaffjedring forebygger effekthop, så du ikke skal slippe gaspedalen når du arbejder på fuld kraft. Lange arbejdsdage er også mere afslappede, takket være den rummelige og veludstyrede kabine der også leveres med det superkomfortable ActiveSeat™.

  9R traktor
 • HydraCushion™ affjedringssystem

  HydraCushion™ affjedringssystem benytter elektronik og computerstyring der overvåger traktorfuunktioner og akselposition. Baseret på disse input, udløser det elektriske system automatisk de hydrauliske funktioner til løft, sænkning eller statisk funktion

  Hydracushion
 • 9RT

  9RT traktoren er perfekt til tung ligeud trækkende anvendelser på marker med let jord, begrænsede hældninger og tilstrækkelig forager til bløde vendinger uden for meget jordskrubning. AirCushion™ affjedringen isolerer chassiset fra fuger og kanter på ujævn jord, og leverer en overraskende høj grad af kørselskomfort.

  9RT traktor
 • AirCushion™ undervognsaffjedring

  To airbags og en ekstra kraftig støddæmper udglatter ujævnhederne. Yderligere affjedring leverer med de ekstra stærke bøsninger der fungere som omdrejningspunkter for de to bælter.

 • 9RX

  Vores mest produktive 4-bælte traktor nogensinde, med ballastmuligheder op til 30.391 kg. Dens totale fodaftryk er op til 119 % mere end hjul og 42 % mere end to bælter. Grebet fastholdes selv ved drejning under belastning og producerer minimal ophobning ved rækkeender. Den smalle transportbredde, 40 km/t maksimal vejhastighed og 4 stolpers førerhusaffjedring forenkler flytninger mellem marker.

  9RX Traktor
 • Solidt bygget

  Til håndtering af massive kræfter er hovedudtaget nu udstyret med 20 monteringshuller med stærkere bolte. Udtagets bøsninger og ruller er også opgraderet med kraftigere materialer.

9R

Landbrug på første klasse

Du får en rummelig luksuriøs kabineoplevsle som ingen anden i denne klasse af traktorer. Hver lille detalje er gennemtænkt for at gøre din dag i kabinen mere behagelig og produktiv - fra et 65° drejeligt sæde, 6.1 surround sound, og et 11 l køleskab til intelligent klimaanlæg.

9R

Effektiv kraft

Velkommen til den helt nye næste generations JD14 (John Deere PowerTech™ 13,6 l) motor med op til 691 hk maksimal effekt (ECE-R120). Enorme kraftreserver, total driftssikkerhed og fremragende brændstoføkonomi til dig, sammen med en 3,4 % 'gning i effektivitet, 50 % mindre motorstøj, og 27 % bedre servicering.

5G serien

Få den fulde historie

Dyk ned i detaljerne i, hvad der gør 9-serien så god. Kast et blik på 9-Series produktbrochuren.

Operations Center

Operations Center

John Deeres Operations Center registrerer øjeblikkeligt vigtige, operationelle data, for at booste transparens og øge produktiviteten for din virksomhed.

Service

Service

Oplev den omfattende John Deere Servicesportefølje.

Præcisionslandbrug

Præcisionslandbrug

Lær mere om de mange applikationer og fordele ved teknologien bag John Deeres Præcisionslandbrug.