Lokalitetsbestemt landbrug

lokalitetsbestemt-landbrug

Anvend den rette dosis på rette sted

Lokalitetsspecifikt landbrug kan ændre din drifts økonomi ved kun at anvende tilførsel såsom frø, kemikalier og gødning, præcis hvor der er brug for dem. Løsningen leveres af en kombination af John Deere Precision Ag Technology og analytiske administrationsværktøjer, der giver din drift et nyt niveau af præcision og forståelse.

Sektionskontrol

Sektionskontrol

Sektioner af redskabet slås til og fra ved hjælp af markkortlægningsdata med henblik på at anvende den nøjagtige mængde tilførsel.

Variabel mængdosering

Variabel mængdosering

Styrer præcist mængden af frø, gødning og kemikalier for at optimere afgrødeudbyttet.

GreenStar-mængdedosering

GreenStar-mængdedosering

Eftermonteringssæt til maskiner uden ISOBUS giver mulighed for præcis styring af mængden af tilførsel for at optimere afgrødeudbyttet.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Indbygget laboratorium til måling af indholdet i ensilage, gylle og hvede.

Nemt integreret

Nemt integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, selv hvis din maskine ikke er grøn og gul kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Brugervenlig

Brugervenlig

Alle komponenter og al software er fremstillet af os. Komponenterne, der er udviklet af landmænd til landmænd, er brugervenlige og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data opbevares sikkert i John Deere Operations CenterTM for at foretage detaljeret analyse af maskinens effektivitet, udbytte og meget mere med henblik på at understøtte din indtjening.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.

Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.