Styringsløsninger

Styringsløsninger

Multifabrikatsystemer til enhver anvendelse

Kan du ikke køre alle John Deere maskiner? Det er ikke noget problem. Vi har en bred vifte af styresystemer til maskiner fra andre producenter og flere anvendelser. Det er fordi, vi designer og bygger vores egne styresystemer. Vi er i stand til at skræddersy de elektroniske systemer til forskellige individuelle maskiner. Spørg din forhandler, hvordan du kan drage fordel af automatiske styring.

Nemt integreret

Nemt integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, selv hvis din maskine ikke er grøn og gul kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Brugervenlig

Brugervenlig

Alle komponenter og al software er fremstillet af os. Komponenterne, der er udviklet af landmænd til landmænd, er brugervenlige og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data opbevares sikkert i John Deere Operations CenterTM for at foretage detaljeret analyse af maskinens effektivitet, udbytte og meget mere med henblik på at understøtte din indtjening.

Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som gør det muligt at administrere individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!