Lokalitetsbestemt landbrug

lokalitetsbestemt-landbrug

Anvend den rette dosis på rette sted

Lokalitetsspecifikt landbrug kan ændre din drifts økonomi ved kun at anvende tilførsel såsom udsæd,, kemikalier og gødning, præcis hvor der er brug for dem. Løsningen leveres af en kombination af John Deere Precision Ag Technology og analytiske administrationsværktøjer, der giver din drift et nyt niveau af præcision og forståelse.

Sektionskontrol

Sektionskontrol

Sektioner af redskabet slås til og fra ved hjælp af markkortlægningsdata med henblik på at anvende den nøjagtige mængde tilførsel.

Variabel mængdosering

Variabel mængdosering

Styrer præcist mængden af udsæd, gødning og kemikalier for at optimere afgrødeudbyttet.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Indbygget laboratorium til måling af indholdet i ensilage, gylle og hvede.

Problemfrit integreret

Problemfrit integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, og selvom din maskine ikke er grøn og gul, kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Nem at bruge

Nem at bruge

Alle komponenter og al software er udviklet af os. De er designet af landmænd til landmænd og er nemme at bruge og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data gemmes sikkert i John Deere Operations Center, hvor du kan foretage en detaljeret analyse af maskineffektivitet, udbytte og meget mere for at hjælpe med at understøtte din rentabilitet.

John Deere Connected Support™-tjenester

John Deere Connected Support™-tjenester

Intelligent landbrug handler ikke kun om præcisionslandbrug. Det handler også om at maksimere din maskiners driftstid. John Deere Connected Support™, der leveres af forhandleren, tilbyder en række maskinovervågnings- og proaktive tjenester, der holder dig kørende, uanset hvad fremtiden bringer.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.

Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.