Styringsløsninger

Styringsløsninger

Multifabrikatsystemer til enhver anvendelse

Kan du ikke køre alle John Deere maskiner? Det er ikke noget problem. Vi har en bred vifte af styresystemer til maskiner fra andre producenter og flere anvendelser. Det er fordi, vi designer og bygger vores egne styresystemer. Vi er i stand til at skræddersy de elektroniske systemer til forskellige individuelle maskiner. Spørg din forhandler, hvordan du kan drage fordel af automatiske styring.

Problemfrit integreret

Problemfrit integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, og selvom din maskine ikke er grøn og gul, kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Nem at bruge

Nem at bruge

Alle komponenter og al software er udviklet af os. De er designet af landmænd til landmænd og er nemme at bruge og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data gemmes sikkert i John Deere Operations Center, hvor du kan foretage en detaljeret analyse af maskineffektivitet, udbytte og meget mere for at hjælpe med at understøtte din rentabilitet.

John Deere Connected Support™-tjenester

John Deere Connected Support™-tjenester

Intelligent landbrug handler ikke kun om præcisionslandbrug. Det handler også om at maksimere din maskiners driftstid. John Deere Connected Support™, der leveres af forhandleren, tilbyder en række maskinovervågnings- og proaktive tjenester, der holder dig kørende, uanset hvad fremtiden bringer.

Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som gør det muligt at administrere individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!