Traktorer i 8-serien

Farm Forward: Den anerkendte 8-serie er tro mod sin stærke arv, der kan tjene fremsynede landmænd som dig, der former den bæredygtige fremtid for moderne landbrug. Vores 8-serie omfatter den jordbeskyttende John Deere 8RX-bæltetraktor og indeholder højteknologiske forbedringer som vores prisvindende eAutoPowr™-transmission.

8R-traktorer

Det perfekte valg, hvis du skal bruge en alsidig maskine, som er fremragende på marken og en fryd på vejen. 8R er den bedste blanding af trækkraft, lave ejerskabsomkostninger og alsidig ydelse.

 

8RT-traktorer

8RT-traktorer

2-bæltetraktorer leverer det stærkeste lige træk, meget effektivkraftoverførsel og lavt jordtryk. Beregnet til fladt terræn og tør, løs jord.

8RX-traktorer

8RX-traktorer

Hvis du prioriterer minimal jordoprivning, skal du vælge 8RX. Dens 4,57 m² jordkontaktflade er brancheførende og giver kun lidt eller ingen oprivning. 8RX er ideel til vanskeligt terræn på skråninger og til alle jordtyper, samtidig med at det er lettere at nå alt i sæsonerne.

      

Lad’ os se på nogle af de individuelle funktioner, der udgør den overlegne 8-serie-oplevelse, der venter dig.

Førerhusterapi

Førerhusterapi

Hvad siger du til et førerhus, som du forlader lige så forfrisket, som da du steg ind i det? Hvordan’ er det muligt? Sådan’ gør man: ActiveSeat™ II med proaktiv vibrationsdæmpning, massagefunktioner, elektroniske betjeningselementer, 65° sæde drejning, tre fodstøtter, et 6.1-lyssystem, et integreret køleskab… plus, plus, plus.

Fantastisk kørekvalitet

Fantastisk kørekvalitet

Vær mere opmærksom, produktiv og mindre træt takket være en meget effektiv førerhusaffjedring, der isolerer dig fra alle ujævne steder på vejen eller i marken. Fuldend det med vores ActiveSeat™ II’s elektriske affjedring med hurtig reaktion, så får du den bedste køretur i dit liv.

Ægte kraft

Ægte kraft

Mærket på traktorens motorhjelm viser kun den nominelle motoreffekt. Men vores motorer leverer en drejningsmomentstigning på op til 40 % og en imponerende effektstigning på ca. 10 % – “den maksimale effekt”, der altid er til rådighed under alle forhold.

Valg af intelligent transmission

Valg af intelligent transmission

Vælg mellem vores 16-trins PowerShift™ til hjulmodeller, vores robuste, fuldt mekaniske e23™-transmission, den jævne acceleration, AutoPowr™ uden kobling og vores prisvindende trinløse elektriske eAutoPowr™-transmission.

1-Click-Go-AutoSetup: Reducér opsætningstiden med op til 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Reducér opsætningstiden med op til 50 %

Er du træt af at skrive noter og spilde tid på at klikke på skærme? Reducér op til 50 % af opsætningstiden i marken med 1-Click-Go-AutoSetup: Arbejdsopgaver, der er planlagt på forhånd i Operations Center, vises automatisk på Gen4-skærmen, når maskinen kommer ind i marken. Alt, hvad føreren skal gøre, er at bekræfte oplysningerne med et enkelt klik, og så er de ’klar til at gå i gang*.

Precision Ag: Bedre landbrug

Precision Ag: Bedre landbrug

De effektivitets- og produktivitetsforbedringer, du kan opnå med CommandCenter Premium aktiveringsfunktioner, AutoTrac™ vendeautomatik, AutoTrac™ passiv redskabsstyring, John Deere Machine Sync og datadeling i marken, der resulterer i forbedringer af rentabilitet og produktivitet, du ikke kan opnå på nogen anden måde.

Se: Kraftfulde valg

Tre koncepter, der passer til dine lokale forhold og individuelle landbrugsmetoder – fra 8R allrounderen til 8RT kraftcentret med lige træk til den jordbevarende 8RX –. Se, hvordan det ser ud at drive landbrug fremover.

eAutoPowr™-transmission

Trinløst bliver elektrisk: Vores prisvindende eAutoPowr™ er den første elektromekaniske split-path IVT™ (Infinity Variable Transmission) og leverer hidtil uset effektivitet, komfort og holdbarhed.

Brochure om 8-serien

Få hele historien

Dyk ned i detaljerne om, hvad der gør 8-serien så fantastisk –. Tag et kig på produktbrochuren for 8-serien.

PowerGard™

PowerGard™

En PowerGard™-efterbehandlingspakke fastsætter omkostningerne til vedligeholdelse.

Finansieringsløsninger

Finansieringsløsninger

Hos John Deere Financial tilbyder vi dig finansieringsløsninger, der kombinerer vores kundefokus og viden om John Deere udstyr. Vi forstår dine finansieringsbehov bedre end nogen anden.

Precision AG

Precision AG

Vores Precision Ag-løsninger omfatter fjernopdateringer af software og uvurderlige funktioner som skærm med fjernadgang til at øge produktiviteten og øge oppetiden med Expert Alerts.

*Maskinen skal være udstyret med et Generation 4 CommandCenter™ eller en Universal skærm (minimum SU20-3 software), StarFire™ 3000/6000/7000 antenne, aktivt JDLink™ Connect abonnement og en konto hos John Deere Operations Center. Hvis den ikke allerede er udstyret med en John Deere Modular Telematics Gateway 4G, er det nødvendigt med en eftermontering.