8RT 410Traktor

  • 443 hp (326 kW) Maks ydelse (ECE-R120) + 15 hp (11 kW) IPM og 458 hk (337 kW) maks effekt med IPM (ECE-R120)
  • 9,0 l motor med 6 cylindre
  • 16,2 t og 2,477 m akselafstand
  • Ny større og mere komfortabel Cab med nyt niveau af udsyn
First in Reliability

Bedste pålidelighed

Den helt nye John Deere eAutoPowr er den første elektromekaniske split-path IVT tilgængelig til 8R/RT/RX 410 traktoren. Den trinløst variable transmission leverer maksimal pålidelighed og holdbarhed. Problemfrie skift med fast elektronik, der leverer øjeblikkeligt drejningsmoment for den mest jævne kørsel selv i de mest udfordrende anvendelser.

De væskekølede, børsteløse, elektriske motorgeneratorer i den nye eAutoPowr er helt vedligeholdelsesfrie. En udskiftning af hydromoduler med elektriske komponenter reducerer i høj grad sliddele, forenkler designet og forbedrer transmissionens samlede levetid. Elektriske drevkomponenter og nye sensorer reducerer behovet for specielle, diagnostiske tests med 1/3 og reducerer 20% af de procedurer, der kræver specialværktøj eller udstyr.

Testtimer svarende til 100.000 kundekørsler gennem udviklingsprocessen garanterer det bedste inden for klassens pålidelighed.

Elektrificering gør forskellen

Elektrificering gør forskellen

For at lave den nye eAutoPowr-gearkasse blev den hydrauliske pumpe og motor anvendt i AutoPowr-transmissionen, udskiftet med to elektriske motorgeneratorer. En generator er direkte forbundet til dieselmotoren og driver den anden motorgenerator, der præcist styrer traktorhastigheden. Et elektrisk og 4 mekaniske gear sikrer den mest effektive kraftoverførsel til hjulene. Dette resulterer i en særdeles holdbar og pålidelig, trinløs transmission med AutoPowrs dokumenterede effektivitet og kørekomfort™. Den bedste, trinløse transmission, John Deere nogensinde har designet!

Produktion af elektrisk strøm

Produktion af elektrisk strøm

eAutoPowr tillader udtræk af op til 100 kW 480 VAC for eksterne forbrugere via et AEF- udtagsstik (ekstraudstyr). Denne elektriske strøm kan f.eks. bruges til at trække drivaksler redskaber. Elektrisk trukne aksler giver en betydelig forøgelse af trækkraften, en reduktion af hjulslip og mindre brug af ballast. Dette muliggør et højere arealudbytte ved at bruge meget bredere redskaber til lavere anvendelsesomkostninger pr. hektar, parret med en højere jordbeskyttelse.

Træk mere med mindre

Træk mere med mindre

I samarbejde med Joskin har vi udviklet en gyllevogn med elektrisk motor, som driver 4 af de 6 hjul – i alt 8 trukne hjul i denne kombination. Traktoren skal ikke længere trække hele læsset, da vognen også skubber, hvilket udnytter vægten af ​​gyllen og tankvognen til ekstra trækkraft. Resultatet er, at man kan bruge en meget lettere traktor til at trække større læs eller til at køre op ad mere stejle bakker – hvilket reducerer jordkomprimeringen, sparer brændstof og øger produktiviteten.

8RT serien. Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

2-sporsmaskiner, der sikrer det stærkeste lige træk, meget effektiv kraftoverføring og høj flotation. Beregnet til fladt terræn og tør, løs jord.

Det smarte design på traktorerne i 8R/RT/RX-serien udstråler, hvad det hele handler om: en ustoppelig trækkraft og teknologi, der flytter moderne landbrug fremad.

8r traktor

KØREKOMFORT

Så meget plads, så lidt støj, sikke en luksus. Ren passion for detaljer. Velkommen til det nye 8R førerhus, større og endnu mere komfortabel end nogen sinde før.

Indvendig førerhusudsyn 

TRÆK FOR AT ROTERE