8RX 370Traktor

  • 407 hp (299 kW) Maks ydelse (ECE-R120) + 13 hk (10 kW) IPM
  • 9,0 l motor med 6 cylindre
  • 18,7 t og 3,235 m akselafstand
  • Ny større og mere komfortabel førerhus med nyt niveau af udsyn; nye CommandViewPRO joystick med op til 11 programmerbare knapper
First in Reliability

MERE MED MINDRE

eAutoPowr™-transmissionen, der fås til 370- og 410-modellerne på 8R, 8RT og 8RX traktorer, har et enkelt design med mindre komplekse dele. Vi har skiftet hydromoduler ud med elektriske komponenter for at opnå maksimal ydeevne, pålidelighed og komfort.

Indeholder væskekølede og børstefri elektriske motorgeneratorer, der ikke kræver vedligeholdelse. Brugen af elektriske komponenter i stedet for hydromoduler forenkler designet, øger effektiviteten, reducerer brugen af sliddele og forlænger transmissionens levetid.

MAKSIMAL YDEEVNE

MAKSIMAL YDEEVNE

eAutoPowr™ er den mest alsidige og effektive løsning for 8-serie transmissioner, der kombinerer AutoPowr™-effektiviteten med e23™-muskler. Trinløst elektrisk gearskifte uden bevægelige dele, der leverer øjeblikkeligt drejningsmoment for jævn kørsel, selv i de mest udfordrende anvendelser.

Elektrisk opstart giver øjeblikkelig effekt og drejningsmoment, hvilket muliggør hurtigere og mere jævne retningsændringer og præcise krybehastigheder takket være brugen af elektriske motorer i stedet for hydromoduler.

MAKSIMAL KOMFORT

MAKSIMAL KOMFORT

Med en CommandPRO™-grænseflade, der er identisk med AutoPowr™-, eAutoPowr™-grænsefladerne, tilbyder den alle de velkendte CommandPRO-komfortfunktioner og nem opsætning via G5Plus CommandCenter™-skærmen. De elektriske motorer reducerer støjen i førerhuset med 23 % sammenlignet med hydromoduler.

GENERERING AF STRØM

GENERERING AF STRØM

eAutoPowr tillader udtræk af op til 100 kW 480 V AC for eksterne forbrugere via et AEF- udtagsstik (ekstraudstyr). Denne elektricitet kan eksempelvis benyttes til at drive akslerne fra redskaberne. Elektrisk drevne aksler øger trækkraften betydeligt, reducerer hjulslip og forhindrer ballastforskydning. Det muliggør en højere kapacitet, da der kan benyttes meget bredere arbejdsredskaber til mindre forbrugsomkostninger pr. hektar, samtidig med at jorden beskyttes bedre.

Stemmer fra marken

“Der er mere stille i førerhuset på vores nuværende 8R-serie end på tidligere modeler”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Fagfolk, der har prøvet eAutoPowr™, er begejstrede. Se selv efter.

8r traktor

KØREKOMFORT

Det er nemt at holde styr på kræfterne i 8R serien med det nye CommandPRO joystick og de 11 programmerbare knapper. Det er den ultimative brugerflade, så førerens daglige arbejde kan gøres endnu mere bekvemt og effektivt.

Så meget plads, så lidt støj, sikke en luksus. Ren passion for detaljer. Velkommen til det nye 8R førerhus, større og endnu mere komfortabel end nogen sinde før.

8RX serien. Ustoppelig

USTOPPELIG KRAFT

Hvis du prioriterer minimal jordforstyrrelse, skal du vælge 8RX. Den er velegnet til svært tilgængeligt hældende terræn og besværlige jordtyper. Du får desuden fordelen ved maksimale driftsvinduer.

Det smarte design på traktorerne i 8R/RT/RX-serien udstråler, hvad det hele handler om: en ustoppelig trækkraft og teknologi, der flytter moderne landbrug fremad.

Indvendig førerhusudsyn 

TRÆK FOR AT ROTERE